Buzz

Οι αδερφοί Κοέν σε μια «κωμωδία» για το σκοτεινό κόσμο του Χόλιγουντ

στα 10

Αφήνοντας πίσω τους τη φολκ σκηνή των 60s με το «Inside Llewyn Davis», οι αδερφοί Κοέν ανακοίνωσαν το επόμενο τους σχέδιο: μια ταινία για ένα διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ που συνδέθηκε με μια ολόκληρη εποχή λάμψης και σκανδάλων.

Οι αδερφοί Κοέν σε μια «κωμωδία» για το σκοτεινό κόσμο του Χόλιγουντ

Το νέο φιλμ των αδερφών Κοέν θα ονομάζεται «Hail Caesar» και θα αφηγείται την ιστορία του Εντι Μάνιξ, αντιπροέδρου της MGM που μεσουράνησε την δεκαετία του '50, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει ακόμη αν μιλάμε για μια βιογραφία ή μια ιστορία εμπνευσμένη από έναν παίκτη του Χόλιγουντ που θα αναφέρεται στις κωμικοτραγικές άγνωστες πτυχές της βιομηχανίας.

Για την ιστορία, ο Εντι Μάνιξ (το ολόκληρο όνομά του είναι Τζόζεφ Εντγκαρ Αλεν Τζον Μάνιξ) γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι, ξεκινησε την καριέρα του σαν υπάλληλος στο Palisades Amusement Park, πριν ανελιχθεί στη θέση του γενικού διευθυντή και αργότερα του αντιπροέδρου της Metro Goldwyn Mayer.

H πιο γνωστή ιστορία που συνδέεται με το όνομά του είναι η αυτοκτονία του Τζορτζ Ριβς, που υποδυόταν τον Σούπερμαν στο τηλεοπτικό «Adventures of Superman». Φήμες θέλουν τον Ριβς να είχε παράνομες σχέσεις με τη σύζυγο του Μάνιξ, ενώ οι αρχές δεν βρήκαν ποτέ τα αποτυπώματα του πάνω στο όπλο με το οποίο υποτίθεται ότι είχε αφαιρέσει τη ζωή του.

Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι για όλα από τα δύο δαιμόνια αδέρφια που επιστρέφουν ακόμη πιο πίσω μια δεκαετία από το «Inside Llewyn Davis» με ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ. Οι ίδιοι το ονομάζουν «κωμωδία», όπως άλλωστε τις περισσότερες από τις ταινίες τους...

Διαβάστε ακόμη: