Buzz

Αν μιλάμε για gossip, ας μιλάμε για τον αρραβώνα του Τζορτζ Κλούνεϊ!

στα 10

Πιο εργένης και από την ίδια την έννοια του όρου, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, κατά πως φαίνεται, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν.

Αν μιλάμε για gossip, ας μιλάμε για τον αρραβώνα του Τζορτζ Κλούνεϊ!

Και δεν θα μας ένοιαζε ιδιαίτερα - άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός - αν δεν ήμασταν σίγουροι πως η φημολογούμενη πρόταση γάμου που έκανε ο Κλούνεϊ στην Αλαμουντίν δεν θα είναι από αυτή τη στιγμή και πέρα το πρώτο νέο σε όλον τον πλανήτη, ένα γεγονός που θα γεννήσει σωρεία δημοσιευμάτων για την ερωτική ζωή του Τζορτζ Κλούνεϊ, τις προηγούμενες σχέσεις του, τι σημαίνει για τον κόσμο των εργένηδων η «προδοσία» του και όλα τα άρθρα που ετοιμάζονται πυρετωδώς αυτή τη στιγμή κάπου στον πλανήτη για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο νέο.

Την είδηση, φυσικά, έφερε στην επιφάνεια το People, χρησιμοποιώντας τις γνωστές άγνωστες πηγές (φίλοι του ζευγαριού κλπ) αναφέροντας πως «Ο Τζορτζ και η Αμάλ θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, αλλά από την άλλη δεν δείχνουν να κρύβουν τον αρραβώνα τους. Είναι σαν να θέλουν να πουν στον κόσμο που τους αγαπά πως σχεδιάζουν να ζήσουν μαζί για πάντα.»

Το «πάντα», βέβαια, στην περίπτωση του Κλούνεϊ είναι μάξιμουμ κάποια χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού γάμου που έχει κάνει στο παρελθόν με την Τάλια Μπάλσαμ από το 1989 έως και το 1993.

Καμία επίσημη πηγή ή κάποιος από το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τον αρραβώνα.

Και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πιο καυτό gossip της ημέρας, της εβδομάδας, του μήνα και ίσως και της χρονιάς. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας...

Διαβάστε ακόμη: