Φεστιβάλ / Βραβεία

Classy and glamorous! Τα Οσκαρ αποκτούν νέο σχεδιασμό!

στα 10

Δύο χρόνια διήρκεσε ο επανασχεδιασμός της «οπτικής ταυτότητας» της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, μπαίνοντας σε μια νέα - ακόμη κλασική και glamorous - εποχή.

Classy and glamorous! Τα Οσκαρ αποκτούν νέο σχεδιασμό!

«Δύο χρόνια πριν ξεκινήσαμε έναν εσωτερικό διάλογο σε σχέση με την οπτική ταυτότητα της Ακαδημίας και ανακαλύψαμε την ανάγκη για ένα νέο σχεδιαστικό σύστημα που θα αντανακλά τη δημιουργικότητα του οργανισμού μας. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε κάτι που να αντανακλά με ακρίβεια την κοινότητα των καλλιτεχνών, των διαφορετικών μεταξύ τους ταλέντων και της δημιουργικής διαδικασίας που απαιτείται για να μεταφέρουν ξεχωριστές ιδέες σε ένα μοναδικό όραμα. Με την βοήθεια της εταιρείας 180LA, αναπτύξαμε μια οπτική ταυτότητα, εμπνευσμένη από την κληρονομία της Ακαδημίας, αλλά και από το μέλλον μας, που περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Μουσείου της Ακαδημίας το 2017. Highlight του νέου σχεδιασμού είναι το νέο logo της Ακαδημίας.»

2

Με αυτήν την εισαγωγή η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Ακαδημίας, Κριστίνα Κουνέλιας (παντού υπάρχει ένας Ελληνοαμερικάνος!), παρουσίασε το νέο σχεδιασμό των Οσκαρ, εν όψει της 86ης Απονομής των φετινών Βραβείων Οσκαρ, αφού βρισκόμαστε ήδη σε προοσκαρικό πυρετό.

Δείτε στο βίντεο μερικά από τα νέα σχέδια της Ακαδημίας:


Περισσότερη Οσκαρική Κούρσα 2014: