Buzz

«City of Angels»: Ο Τζαρεντ Λέτο και οι διάσημοι φίλοι του σε ένα φόρο τιμής στο Λος Αντζελες

στα 10

To νέο βίντεο κλιπ των Thirty Seconds to Mars «City of Angels» διαρκεί 11 λεπτά. Στη διάρκεια του, ο ηγέτης του συγκροτήματος Τζάρεντ Λέτο προσκαλεί διάσημους φίλους σε ένα φόρο τιμής στο «αληθινό» Λος Αντζελες.

«City of Angels»: Ο Τζαρεντ Λέτο και οι διάσημοι φίλοι του σε ένα φόρο τιμής στο Λος Αντζελες

Ο Τζάρεντ Λέτο είναι φέτος ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Η ερμηνεία του ως τρανσέξουαλ στο πλευρό του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στο «Dallas Buyers Club» τον φέρνει φαβορί για ένα Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, ακριβώς τη στιγμή που οι περισσότεροι είχαν ξεχάσει ότι υπήρχε.

O Λέτο, όμως, όλα τα χρόνια που δεν έπαιζε στο σινεμά, συνέχιζε χωρίς διακοπή να ηγείται των Thirty Seconds to Mars, του συγκροτήματος που σήμερα γίνεται trending topic εξαιτίας ενός βίντεο κλιπ διάρκειας 11 λεπτών για το τραγούδι «City of Angels» από το τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος «Love, Lust, Faith and Dreams» που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013.

Από τη Λίντσεϊ Λόχαν μέχρι τον Κάνιε Γουεστ και από τον Τζέιμς Φράνκο μέχρι την Ολίβια Γουάιλντ, οι διάσημοι φίλοι του Λέτο αποτίουν ένα φόρο τιμής στο Λος Αντζελες και μαζί στην ψευδαίσθηση της δημοσιότητας.

Δείτε το «City of Angels» εδώ:


Διαβάστε ακόμη: