Buzz

Η διαφανής ζωή των social media: Πρώτο τρέιλερ για το «The Circle», με Τομ Χανκς κι Εμα Γουότσον

στα 10

Η κινηματογραφική μεταφορά του best seller του Ντέιβ Εγκερς έχει τρέιλερ - και τρομακτική κοσμοθεωρία!

Flix Team
Η διαφανής ζωή των social media: Πρώτο τρέιλερ για το «The Circle», με Τομ Χανκς κι Εμα Γουότσον

«Το να γνωρίζεις είναι καλό. Το να γνωρίζεις τα πάντα είναι καλύτερο.» Το βιβλίο του Ντέιβ Εγκερς ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μπεστ σέλερ των τελευταίων χρόνων.Τώρα μεταφέρεται στο σινεμά, με πρωταγωνιστές την Εμα Γουότσον και τον Τομ Χανκς, ενώ στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζέιμς Πόνσολντ του «Smashed» και του «The Spectacular Now». Το πρώτο τρέιλερ του «The Circle» που μόλις κυκλοφόρησε, φέρνει μικρές ανατριχίες, με τη σκέψη ότι κάτι που θα θεωρούσαμε επιστημονική φαντασία, είναι ήδη μια ανάσα από την πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη: Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Circle», βρίσκει το καστ της

circle 607

To βιβλίο του Εγκερς, το οποίο έχει εκδοθεί ήδη σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες, ανάμεσα τους και τα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος, είναι ένα από εκείνα που καταγράφουν την ανησυχία μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων για τον καινούριο ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζούμε - και η ταινία μεταφράζει την «ανησυχία» σε κλειστοφοβικό θρίλερ. Ηρωίδα του «The Circle» είναι η Μέι Χόλαντ, μια νεαρή γυναίκα που προσλαμβάνεται στον Κύκλο, την ισχυρότερη διαδικτυακή εταιρία παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη: H Μπελ ξανασυναντά το Τέρας στο πρώτο teaser του «Beauty and the Beast» με την Εμα Γουότσον

circle 607

Φιλόδοξη μα και ιδεαλίστρια, νιώθει έτοιμη να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της ζωής της. Ο Κύκλος, με τις απέραντες εγκαταστάσεις του στην Καλιφόρνια, έχει κατορθώσει να ενοποιήσει τα προσωπικά μέιλ των χρηστών του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τραπεζικές συναλλαγές και τις αγορές σε ένα δικό του παγκόσμιο σύστημα που παρέχει μόνο μία διαδικτυακή ταυτότητα. Η Μέι κατενθουσιάζεται με την υπερσύγχρονη εικόνα και τη ζωντάνια της εταιρίας και βουτά στον κόσμο της: ατελείωτα πάρτι, νυχτερινά κέντρα, συναυλίες με διάσημους μουσικούς, αθλητικά δρώμενα, ενυδρεία με σπάνια πλάσματα... Η ζωή της πριν από τον Κύκλο αρχίζει να μοιάζει με μια μακρινή ανάμνηση. Oμως η γνωριμία της με έναν παράξενο συνάδελφο την αναστατώνει. Σύντομα αρχίζει να αναρωτιέται αν είναι μέρος μιας εικονικής πραγματικότητας.

To πρώτο τρέιλερ του «The Circle» προετοιμάζει για αγωνία και σεβαστές δόσεις απόγνωσης: η προηγούμενη ταινία που βασίστηκε σε βιβλίο του Ντέιβ Εγκερς, ήταν το «Ολόγραμμα για τον Βασιλιά» του Τομ Τίκβερ, και πάλι με τον Τομ Χανκς στο βασικό καστ. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω κι ετοιμαστείτε για τον Κύκλο τον Απρίλιο 2017.


Διαβάστε ακόμη: