Buzz

Το Σινε Θησείον ανοίγει τις πόρτες του (και κάπως έτσι είσαι σίγουρος ότι ήρθε το καλοκαίρι)

στα 10

Στις 2 Μαΐου ξεκινούν οι προβολές στο Σινέ Θησείον, εγκαινιάζοντας την έναρξη των θερινών κινηματογράφων και ενός ακόμη κινηματογραφικού καλοκαιριού...

Το Σινε Θησείον ανοίγει τις πόρτες του (και κάπως έτσι είσαι σίγουρος ότι ήρθε το καλοκαίρι)

H ανακοίνωση στο επίσημο site του Σινέ Θησείον ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, για να φέρει άρωμα καλοκαιριού στην εκπνοή του Απριλίου...

Ξεκινάμε λοιπόν! Πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 και μπροστά μας έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι που θα είμαστε μαζί καθημερινά με ταινίες, οι οποίες επιλέγονται με σκοπό να σας προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης στην ολάνθιστη αυλή μας σαν να είστε στη δική σας.

Με τον αέρα ενός από τα πιο διάσημα θερινά όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, το Σινέ Θησείον εγκαινιάζει τη θερινή κινηματογραφική περίοδο, ακριβώς την εποχή που ένας βαρύς χειμώνας μοιάζει ήδη παρελθόν και ένα καλοκαίρι γεμάτο υποσχέσεις (όπως θα έπρεπε να είναι πάντα τα καλοκαίρια...) ξεκινάει σε μια Αθήνα που μάλλον το έχει πιο ανάγκη από ποτέ.

Το Σινέ Θησείον έρχεται ανανεωμένο (σε ήχο και εικόνα), αλλά παραδοσιακό σε όλα όσα το έκαναν αγαπητό μέσα στα χρόνια (στους κατοίκους της πόλης αλλά και τους τουρίστες) και ξεκινάει το Σάββατο 2 Μαΐου τις προβολές του με το «Παιχνίδι της Μίμησης», ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα για ένα πρόγραμμα που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα γεμίσει και από πολλές πρώτες προβολές και επανεκδόσεις.

Cine Θησείον 607

Εδώ και η επίσημη ανακοίνωση του Σινέ Θησείον:

Από τη φετινή σεζόν το θερινό σινεμά ΘΗΣΕΙΟΝ εισέρχεται στον ψηφιακό κόσμο σε σχέση με τον τρόπο προβολής των ταινιών. Ένας από τους πιο προηγμένους ψηφιακούς προβολείς ταινιών έχει λάβει εδώ και μέρες τη θέση του στην καμπίνα προβολής, οι άνθρωποι του σινεμά εκπαιδευτήκαμε στον χειρισμό του και τα τελευταία βράδια κάνουμε τις απαραίτητες δοκιμές για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλα λειτουργούν αποτελεσματικά.

Παράλληλα, εγκαταστήσαμε και το νέο ψηφιακό σύστημα ήχου Dolby Surround, καθώς και τον νέο ενισχυτή ήχου, ώστε να απολαμβάνετε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον του θερινού σινεμά ΘΗΣΕΙΟΝ, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης… κάτω από την Ακρόπολη.

Και όλα τα άλλα βεβαίως είναι έτοιμα. Οι καρέκλες μας και τα τραπεζάκια καθαρά και στοιχισμένα, το wi-fi μας ενεργό, οι κουβερτούλες σε ετοιμότητα για τα ανοιξιάτικα βράδια που ίσως έχει λίγη ψυχρούλα, το κυλικείο έχει απ’ όλα τα καλά (παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά και άλλα ποτά, ποπ κορν, ξηρούς καρπούς κ.α.) και τα σπιτικά εδέσματα για τα οποία ξεχωρίζουμε (βυσσινάδα, λικέρ και γλυκό του κουταλιού βύσσινο, σπέσιαλ τυρόπιτες που ψήνουμε καθημερινά για να τις βρίσκετε φρέσκες και ζεστές πριν την έναρξη και στα διαλείμματα) κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπαίνουμε πάλι σε ρυθμούς καλοκαιριού.

Η ταινία με την οποία επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τη φετινή σεζόν είναι “Το Παιχνίδι της Μίμησης” (The Imitation Game). Μια από τις ωραιότερες ταινίες του 2014!

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές και διατηρούμε το μειωμένο εισιτήριο για όλους για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη!

Πιο συγκεκριμένα:

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το εισιτήριο για όλους κοστίζει 6 ευρώ.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η γενική είσοδος κοστίζει 8 ευρώ και υπάρχει μειωμένο εισιτήριο με τιμή 6 ευρώ για τα παιδιά, τους φοιτητές και τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Καλό κινηματογραφικό καλοκαίρι λοιπόν!

Ανταποδίδουμε...

Cine Θησείον 607

Διαβάστε ακόμη: