Buzz

H Κέιτ Μπλάνσετ είναι η κακιά μητριά που αγαπάμε ήδη στο «Cinderella» του Κένεθ Μπράνα

στα 10

Παραδομένη στο camp, η Κέιτ Μπλάνσετ ξεχωρίζει από τη γλυκανάλατη «Σταχτοπούτα» του Κένεθ Μπράνα σε κάτι που θυμίζει μέχρι και Τζόαν Κρόφορντ στα καλύτερά της!

H Κέιτ Μπλάνσετ είναι η κακιά μητριά που αγαπάμε ήδη στο «Cinderella» του Κένεθ Μπράνα

Με ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες το Μάρτιο του 2015, η «Cinderella» του Κένεθ Μπράνα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του «Maleficent» στην εκ νέου ανάγνωση των κλασικών παραμυθιών που επιχειρεί η Disney.

Αν θα το καταφέρει, δεν θα οφείλεται σίγουρα στο καλογυαλισμένο art direction ή στη Λίλι Τζέιμς που υποδύεται την Σταχτοπούτα, παίρνοντας το ρόλο από την πρώτη υποψήφια Εμα Γουάτσον. Τα δυνατά της χαρτιά είναι ο Ρίτσαρντ Μάντεν (λέγε με και Ρομπ Σταρκ) στο ρόλο του πρίγκιπα, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ στο ρόλο της νεράϊδας και φυσικά η Κέιτ Μπλάνσετ που φαίνεται να διασκεδάζει στο ρόλο της κακιάς μητριάς που θα κάνει τη ζωή πατίνι στο δύστυχο το κορίτσι...

Cinderella 607

Cinderella 607

Cinderella 607

To πρότζεκτ είχε ξεκινήσει αμέσως μετά την επιτυχία της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, με πρώτο σκηνοθέτη τον Μαρκ Ρόμανεκ (ο οποίος όμως είχε στο μυαλό του μια πιο σκοτεινή εκδοχή του παραμυθιού) και δεύτερο τον Κρις Βάιτζ. Τελικά η «Cinderella» κατέληξε στα χέρια του Κένεθ Μπράνα, ο οποίος μπορεί να μην διαθέτει το άγγιγμα που κάνει τη διαφορά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα έχει σεβαστεί το μύθο και μαζί με την Μπλάνσετ θα έχουν χτίσει μια κακιά μητριά που ήδη από το τρέιλερ θυμίζει τη Τζόαν Κρόφορντ στα καλύτερά της!

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Cinderella»:



Κι εδώ ένα ακόμη τρέιλερ:


Διαβάστε ακόμη: