Buzz

Ο Λιβ Σράιμπερ είναι ο αληθινός Rocky, στο «Chuck» του Φιλίπ Φαλαρντό

στα 10

Μπορεί να μην θυμάστε ότι η ταινία του Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν βασισμένη σε αληθινή ιστορία, αλλά ήταν. Κι αυτή είναι η ιστορία του αληθινού Ρόκι πριν και κυρίως μετά το «Rocky»

Ο Λιβ Σράιμπερ είναι ο αληθινός Rocky, στο «Chuck» του Φιλίπ Φαλαρντό

Εχοντας αντέξει 15 γύρους με τον Μοχάμαντ Αλι και παλέψει στο ρινγκ με μια (αληθινή) αρκούδα ο Τσακ Γουέπνερ ήταν ένας μποξέρ που είχε κερδίσει το δικό του μερίδιο φήμης στην διάρκεια της δεκαετίας του 70.

Ομως αυτό που τον έκανε αληθινά διάσημο, (τουλάχιστον για λίγο) ήταν το γεγονός ότι ένας νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης με το όνομα Σιλβέστερ Σταλόνε, έγραψε ένα σενάριο βασισμένο στην ζωή του και το έφερε στην οθόνη. Για να γίνει μια ταινία που έμεινε κλασική.

Δείτε ακόμη: Μία έκπληξη περίμενε στην κορυφή των σκαλιών τους θαυμαστές του «Ρόκι»: ο ίδιος ο Σταλόνε!

chuck 607

Μόνο που η διασημότητα που ήρθε μαζί με τον τίτλο «ο αληθινός Ρόκι» είχε σαν αποσκευές, ποτά, ναρκωτικά, γυναίκες και μια πορεία εκτός ελέγχου που μπορεί να μην κάνει την αληθινή ζωή καλύτερη, αλλά αναμφίβολα δίνει υλικό για το σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: Ενας αναπάντεχος χωρισμός: Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιμπερ τέλος μετά από 11 χρόνια σχέσης

chuck 607

Ο Φιλίπ Φαλαρντό του «Ο Εξαιρετικός Κύριος Λαζάρ» φέρνει τώρα την ιστορία του Τσακ στο σινεμά με τον Λιβ Σράιμπερ (αγνώριστο) στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τις Ναόμι Γουότς και Ελίζαμπεθ Μος στο πλευρό του.

Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στην Βενετία, τώρα ετοιμάζεται για την προβολή του στο φεστιβάλ της Tribeca κι αυτό είναι το τρέιλερ.

chuck 607


Δείτε ακόμη: