Buzz

Τα πρώτα ονόματα για το καστ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα δείχνουν ωραία σε imax

στα 10

Υπόθεση δεν γνωρίζουμε, αλλά οι φήμες για τους πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν μας αρέσουν.

Τα πρώτα ονόματα για το καστ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα δείχνουν ωραία σε imax

Εχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που η «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν έκανε την πρεμιέρα της στις αίθουσες. Από τότε ο Βρετανός σκηνοθέτης δουλεύει πυρετωδώς, αλλά κρατά τις λεπτομέρειες της νέας του ταινίας ως επτασφράγιστο μυστικό. Να όμως που άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα στοιχεία για αυτή.

Διαβάστε ακόμα: To Flix βάζει τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν στη (σωστή) σειρά

Η ταινία θα είναι ένα «πρωτοποριακό blockbuster δράσης», όπως δηλώνει η παραγωγή και θα προβληθεί, κατά την προτίμηση του Νόλαν, σε imax, όπου αυτό είναι εφικτό. Τη φωτογραφία υπογράφει και πάλι, μετά το «Interstellar» και τη «Δουνκέρκη», ο Χόιτε φαν Χόιτεμα, οι πληροφορίες για την υπόθεση κυκλοφορούν και διαψεύδονται (διαβάστε περισσότερα), αλλά τα πρώτα ονόματα του καστ μοιάζει να είναι πραγματικά.

nolan cannes 2018 607

Ο πρώτος ηθοποιός που ανακοινώθηκε στα media ήταν ο Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον και γρήγορα ακολούθησαν ο Ρόμπερτ Πάτινσον (τον οποίο ακόμα περιμένουμε να δούμε στο «High Life») και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. Ενα τρίο ταυτόχρονα αταίριαστο και εξαιρετικά σέξι. Περιμένουμε με ανυπομονησία νεώτερα, ενώ η προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας είναι για τις 17 Ιουλίου του 2020 και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2019.


Διαβάστε ακόμη