Industry

Ο Κριστόφ Βαλτς είναι έτοιμος για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο

στα 10

Ο δύο φορές οσκαρικός νικητής αποφασίζει να περάσει πίσω από τις κάμερες και να υπογράψει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μία αληθινή ιστορία που τα έχει όλα: σκάνδαλα, πολιτική, έναν μυστηριώδη ήρωα κι ένα φόνο που είχε αναστατώσει πριν από λίγα χρόνια την Ουάσινγκτον.

Ο Κριστόφ Βαλτς είναι έτοιμος για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Εμείς περιμένουμε να τον δούμε ως τον «κακό» αντίπαλο του Τζέιμς Μποντ στο «Spectre», όμως ο Κριστόφ Βαλτς κάνει ήδη σχέδια για το μέλλον του. Κι ο δύο φορές οσκαρικός νικητής δεν περιορίζεται σε επικείμενους ρόλους, αλλά στήνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Δείτε ακόμα: Ο Κριστόφ Βαλτς τα λέει με τον Ρέι Φάινς

Ο Βαλτς θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο «The Worst Marriage in Georgetown», μια αληθινή ιστορία για ένα κοινωνικό σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ουάσινγκτον πριν από λίγα χρόνια. Η ταινία, σε σενάριο του Ντέιβιντ Ομπέρν («Proof»), αφηγείται την ιστορία (που πρωτοδιαβάσαμε στους New York Times) του 26χρονου Αλμπρεχτ Μαθ, «ενός εκκεντρικού προικοθήρα, ο οποίος γοήτευσε και παντρεύτηκε μία πλούσια 71χρονη χήρα, την Βαϊόλα Ντραθ.» Ο Μαθ είπε ψέματα για το παρελθόν του και μεταμορφώθηκε σε εξέχον μέλος της κοσμικής ελίτη της Ουάσινγκτον. Το ζευγάρι έδινε πάρτι και διοργάνωνε events στην επαύλη τους, με καλεσμένους υψηλούς πολιτικούς της χώρας. Οταν η Ντραθ βρέθηκε νεκρή, τα ψέματα του Μαθ αποκαλύθηκαν, δικάστηκε για το φόνο της γυναίκας του και καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκιση.

Albrect Muth 607

Διαβάστε κι αυτό: Ο Κριστόφ Βαλτς είναι έτοιμος για τον «Bond 24»

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2016. Εκτός από σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, ο Βαλτς θα αναλάβει και την παραγωγή, μαζί με την Ερικα Στάινμπεργκ («Inglorious Basterds») και τον Νίκολας Σαρτιέ της Voltage Pictures.

Δεν ξέρουμε πώς θα τα καταφέρει πίσω από την κάμερα, ανυπομονούμε όμως να τον δούμε σ' έναν ρόλο, αρκετά μυστηριώδη και διαστραμμένο - όπως ακριβώς του ταιριάζει.

Διαβάστε ακόμα: