Buzz

Δείτε τον αγνώριστο Κρίστιαν Μπέιλ στο πρώτο trailer του «Vice»

στα 10

Mόλις κυκλοφόρησε το trailer. Αυτή είναι μία πρώτη ματιά στον μεταμορφωμένο σε Ντικ Τσέινι, Κρίστιαν Μπέιλ...

Δείτε τον αγνώριστο Κρίστιαν Μπέιλ στο πρώτο trailer του «Vice»

«Mερικοί εθισμοί είναι πιο επικίνδυνοι από άλλους» μάς πληροφόρησε το πρώτο teaser του «Vice» - και τώρα έρχεται και το trailer για να μας ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο.

Οχι, το «Vice», η νέα ταινία του Ανταμ ΜακΚέι («Το Μεγάλο Σορτάρισμα» / The Big Short) δεν αναφέρεται στους εθισμούς, αλλά στον τίτλο του Αντιπροέδρου των Η.Π.Α (Vice President), παρουσιάζοντας μία κινηματογραφική βιογραφία για τον αμφιλεγόμενο Ντικ Τσέινι και τον καθοριστικό ρόλο του στην εμπόλεμη εξωτερική πολιτική της Αμερικής.

Vice 607

Aπό την επιρροή που είχε στον Μπους, και το πώς επέβαλε τον βομβαρδισμό και την εισβολή στο Ιρακ το 2005, μέχρι το διαβόητο «κυνηγετικό επεισόδιο» του 2006 (πυροβόλησε, αντί για το ορτύκι που στόχευε, μεγαλοδικηγόρο φίλο του), το στοίχημα του ΜακΚέι, από όσα διαβάζουμε, είναι να κατασκευάσει μία καυστική δραμεντί.

Vice 607 2 Vice 607 3

Για αυτό το ρόλο, ο πρωταγωνιστής Κρίστιαν Μπέιλ (στη δεύτερη συνεργασία του με τον ΜακΚέι) μεταμορφώθηκε δραστικά (πήρε πάνω από 25 κιλά και ξύρισε το κεφάλι του) κι αυτό το μικρό teaser μάς δίνει μία πρώτη εικόνα αυτής της μετάλλαξης.

Δίπλα του, ο πρόσφατα οσκαρικός Σαμ Ρόκγουελ στο ρόλο του Τζορτζ Μπους του νεότερου, ενώ τη γυναίκα του Τσέινι, Λιν, ερμηνεύει η Εϊμι Ανταμς.

Απολαύστε το trailer:

.

Κι εδώ το teaser που κυκλοφόρησε νωρίτερα το πρωί:

.

Διαβάστε περισσότερα: