Buzz

O Κρις Πρατ πιστεύει πως η ισότητα στη βιομηχανία περνάει από τους κοιλιακούς του!

στα 10

Είναι ο απόλυτος σταρ των ημερών μας και η δική του λύση για την ισότητα ανδρών και γυναικών στο Χόλιγουντ είναι πως και οι άνδρες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «αντικείμενα» - εννοείται όχι μόνο του σεξ.

O Κρις Πρατ πιστεύει πως η ισότητα στη βιομηχανία περνάει από τους κοιλιακούς του!

«Πιστεύω πως είναι σοκαριστικό πως εδώ και πολλές δεκαετίες μόνο οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως "αντικείμενα", αλλά αν θέλουμε πραγματικά να υποστηρίξουμε την ισότητα, είναι σημαντικό να εξισορροπήσουμε τα πράγματα. Θα ήταν πιο εύκολο, όχι να αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες λιγότερο ως "αντικείμενα", αλλά να κάνουμε το ίδιο και για τους άνδρες.»

Αυτή είναι η λύση του Κρις Πρατ για το πολυσυζητημένο θέμα της ισότητας των δύο φύλων σε μια βιομηχανία που προσπαθει - κατά τον ίδιο - μάταια να εξαλείψει τις διαφορές, ενώ ένας απλός τρόπος θα ήταν να φέρει άνδρες και γυναίκες στο ίδιο σημείο. Σε πρόσφατη συνεντευξή του σε αγγλικό ραδιόφωνο, εν μέσω της πιο τεράστιας δεν γίνεται επιτυχίας του «Jurassic World» που τον φέρνει να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο «πολύτιμος» σταρ του Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη: O Kρις Πρατ φέρνει το καλοκαίρι!

Chris Pratt 607 Από το instagram του Κρις Πρατ

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έφτιαξαν τις καριέρες τους λόγω του σωματός τους και αυτό το χρησιμοποιώ υπέρ μου. Στο τέλος της μέρες, τα σωματά μας είναι αντικείμενα. Είμαστε μεγάλα σακιά από δέρμα, αίμα, κρέας και όργανα που ο Θεός μας έχει δώσει για να προχωράμε. Δεν έφτιαξα το σώμα μου υπολογίζοντας την καριέρα μου, αλλά καταλαβαίνω πως οι κοιλιακοί μου έκαναν τη διαφορά. Επαιξαν μεγάλο ρόλο στο πώς διαμορφώθηκε η καριέρα μου, ο τρόπος που δείχνω, ο τρόπος που έφτιαξα το σώμα μου.»

H παραπάνω συνέντευξη δόθηκε πριν ανακοινωθεί η πραγματική νίκη των γυναικών πάνω στους κοιλιακούς του Κρις Πρατ, που δεν είναι άλλη από το γεγονός πως στο «Passengers», τη νέα ταινία στην οποία ο Πρατ συμπρωταγωνιστεί με τη Τζένιφερ Λόρενς, η τελευταία θα πάρει αμοιβή 20 εκατομμυρίων δολαρίων (έναντι μόλις 12 εκατομμυρίων που θα πάρει ο Πρατ), συν 30% των κερδών από την ταινία.

Chris Pratt 607

Διαβάστε ακόμη: