Buzz

To viral video της μέρας: ο Κρις Πρατ χάνει σε παιχνίδι γνώσεων για τον κόσμο των δεινοσαύρων από ένα πιτσιρίκι

στα 10

Ο,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα: πιτσιρίκος κερδίζει σε παιχνίδι γνώσεων για δεινοσαύρους τον Κρις Πρατ, πρωταγωνιστή του «Jurassic World»....

To viral video της μέρας: ο Κρις Πρατ χάνει σε παιχνίδι γνώσεων για τον κόσμο των δεινοσαύρων από ένα πιτσιρίκι

Φτάνοντας μια ανάσα πριν από την εξοδό τους στους κινηματογράφους, το «Jurassic World» διαφημίζεται από τον Κρις Πρατ, ο οποίος ως αναμενόμενο κάνει το γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Σήμερα το πρωί βρέθηκε στο «Elen» της Ελεν ΝτιΤζένερις και δέχθηκε να παίξει ένα παιχνίδι γνώσεων που έχουν σχέση με την ταινία του: το «Dino Right or Dino Wrong» αφορά στην ιστορία και τη φυσιολογία των δεινοσαύρων.

Αντίπαλος του Πρατ, ο Νόα Ρίτερ - ένα 6χρονο αγοράκι που «έσπασε το Ιντερνετ» πριν από λίγο καιρό όταν εμφανίστηκε σε βίντεο να χρησιμοποιεί τη λέξη «προφανώς» ως ενήλικας (googlάρετε το «the apparently kid»).

Δείτε ακόμα: Chewbacca & Tζέι Τζέι Εϊμπραμς αναπαραστούν την κλασική σκηνή του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

Πάντως, προφανώς, ο Νόα είναι ένα διαβασμένο αγοράκι-θαύμα που αγαπά τους δεινοσαύρους. Ο Κρις Πρατ είναι ένας γλυκός πατέρας που επιτρέπει στα αγοράκια να κερδίζουν, αλλά ταυτόχρονα δεν μας πείθει κιόλας ότι σε άλλη περίπτωση θα απαντούσε σωστά.

Χθες πάντως, ο πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου «Jurassic World» παρουσίασε ένα νέο χορταστικό τρέιλερ που δείχνει τα πραγματικά «δόντια» ενός υπερθεάματος που έρχεται για να σαρώσει ταμεία και λοιπά που θα βρει στο δρόμο του. Δείτε το νέο, ακόμη πιο «μεγάλο» τρέιλερ για το «Jurassic World»

Η αμερικανική πρεμιέρα του «Jurassic World» θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

Διαβάστε και δείτε ακόμα: