Buzz

O Κρις Πρατ θα είναι ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς;

στα 10

Αν πιστέψουμε τις φήμες, η Disney τον θέλει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του reboot της σειράς. Τον θέλουμε κι εμείς.

O Κρις Πρατ θα είναι ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς;

Αφού ξεπεράσουμε το γεγονός πως τίποτα δεν μένει για πολλά χρόνια νεκρό στο Χόλιγουντ και μαζί το ερώτημα για το αν πραγματικά χρειαζόμαστε νέες ταινίες με τον Ιντιάνα Τζόουνς, πραγματικά, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο από τον Κρις Πρατ για να φορέσει τα παπούτσια του Χάρισον Φορντ, στον ρόλο του περιπετειώδη αρχαιολόγου.

Βλέποντας τους «Φύλακες του Γαλαξία» η πρώτη σκέψη που κάναμε ήταν πως μια από τις βασικές αναφορές στην ταινία του Τζέιμς Γκαν δεν ήταν άλλη από την σειρά των ταινιών του Στίβεν Σπίλμπεργκ και προφανώς δεν ήμασταν οι μόνοι.

Διαβάστε ακόμη: It came from outer space: Οι «Φύλακες του Γαλαξία» μιλούν στο Flix

Κι ο Κρις Πρατ, μπορεί να μεταμορφώθηκε σε action hero κι απροσδόκητο sex symbol προσφάτως, αλλά δεν ξεχνάμε πως υπήρξε πριν ένας παχουλός αστείος τύπος και προφανώς δεν το ξεχνά ούτε ο ίδιος αφού μοιάζει να υπάρχει μια σημαντική ειδοποιός διαφορά ανάμεσα του και σε έναν generic σταρ της χολιγουντιανής δράσης.

Δείτε ακόμη: Μια περιπέτεια όχι σαν όλες τις άλλες: Σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των «Κυνηγών της Χαμένης Κιβωτού»!

Chris Pratt 607

Βεβαίως όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο στάδιο των απλών σκέψεων, αφού επισήμως η Disney που αγόρασε τα δικαιώματα του franchise από την Paramount το 2013 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει να δουλεύει εντατικά στο φιλμ, ενώ κι ο Κρις Πρατ έχει ήδη στα σχεδιά του εκτός από το «Jurassic World», το sequel του «Guardians» και το ριμέικ του «The Magnificent Seven» το οποίο θα σηνοθετήσει ο Αντουάν Φουκουά και στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει διπλα στον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Διαβάστε ακόμη: