Buzz

«I'm not THAT Chris»: Ο Κρις Πάιν απαντά ξεκαρδιστικά σε όσους τον μπερδεύουν με τους χολιγουντιανούς συνονόματους

στα 10

Οικοδεσπότης του Saturday Night Live χθες βράδυ, ο Κρις Πάιν ξεκίνησε το σόου διακωμωδώντας το μπέρδεμα: δεν είναι ο Κρις Εβανς, ούτε ο Κρις Χέμσγουερθ, ούτε ο Κρις Πρατ. Δείτε το μουσικοχορευτικό (!) βίντεο.

«I'm not THAT Chris»: Ο Κρις Πάιν απαντά ξεκαρδιστικά σε όσους τον μπερδεύουν με τους χολιγουντιανούς συνονόματους

Αυτό είναι ένα αστείο του Μανώλη Κρανάκη - το λέει εδώ και χρόνια για τους «Κρις του Χόλιγουντ», το είπε και στο πρόσφατο κείμενο του popcode για τα 6 Χρόνια Flix στην ερώτηση για το ποιους θα ήθελε να καλέσει στο πάρτι μας. «Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα καλούσα τους χολιγουντιανούς Κρις (με αυτή τη σειρά): Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Εβανς, Κρις Πάιν, Κρις Πρατ...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζίμι Φάλον και ο Χάρι Στάιλς τραγουδούν το «Let's Dance» στο Saturday Night Live

Φαίνεται όμως ότι το αστείο αυτό πρέπει όντως να βασανίζει τους χολιγουντιανούς συνονόματους, και ίσως το μπέρδεμα να ξεπερνά τους φανς και να συμβαίνει και επαγγελματικά, γιατί ο Κρις Πάιν επέλεξε αυτό τον αυτοσαρκαστικό τρόπο να ανοίξει το Saturday Night Live χθεσινό επεισόδιο, στο οποίο ήταν για πρώτη φορά οικοδεσπότης.

Εβγαλε και βοήθημα: όχι μόνο το υπόλοιπο καστ του σόου, αλλά κι έναν πίνακα με τις φωτογραφίες όλων. Μας το τραγούδησε κιόλας, με μία διασκευή του «Uptown Girl» του Μπίλι Τζόελ.

Πατήστε το play:


Περισσότερο Saturday Night Live: