Buzz

Τσιουετέλ Ετζιοφόρ: Από σκλάβος... αντίπαλος του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη θέλουν τον Τσιουετέλ Ετζιοφόρ να είναι ο επόμενος κακός στην 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ. Ιδανική επιλογή μετά την οσκαρική του υποψηφιότητα για το «12 Χρόνια Σκλάβος».

Τσιουετέλ Ετζιοφόρ: Από σκλάβος... αντίπαλος του Τζέιμς Μποντ

Ετοιμος να διαδεχτεί τον Χαβιέ Μπαρδέμ, ο Τσιουετέλ Ετζιοφόρ φημολογείται ότι θα είναι ο επόμενος κακός στην 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την παραγωγή.

Τα γυρίσματα της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Σαμ Μέντες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι προκειμένου η ταινία να είναι έτοιμη για τις 6 Νοεμβρίου 2015, όταν η ταινία θα βγει στις αίθουσες του πλανήτη.

Μαζί με τον Μέντες επιστρέφει φυσικά ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο Ρέιφ Φάινς, ο Μπεν Γουίσο και η Ναόμι Χάρις, ενώ τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη για την Πενέλοπε Κρουζ ως bond girl, αν και συζητείται πως στην πραγματικότητα τα κορίτσια του Μποντ θα είναι μια Σκανδιναβή και μια Βρετανίδα.

Αναμένοντας τον τίτλο και την υπόθεση (τα αληθινά και όχι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό) της ταινίας, αλλά και επιβεβαιώσεις για τα νέα ονόματα του καστ, διαβάστε όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ.

Διαβάστε ακόμη: