Buzz

Ο Τσάκι επιστρέφει. Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το remake της «Κούκλας του Σατανά»

στα 10

Ο Τσάκι θέλει να (ξανα)γίνει ο νέος καλύτερός σου φίλος.

Ο Τσάκι επιστρέφει. Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το remake της «Κούκλας του Σατανά»

Εμβληματικοί κινηματογραφικοί serial killers από τις δεκαετίες των ’70 και ’80, αρχίζουν να κάνουν το δυναμικό come back τους. Ετσι, μετά τον Μάικλ Μάιερς και το νέο «Halloween», έρχεται η σειρά μιας αγαπημένης σατανικής κούκλας, που κάνει την Αναμπελ να δείχνει απλώς μια καρικατούρα.

Ναι, ο Τσάκι, ή αλλιώς η «Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει για να σπείρει τον τρόμο σε αμέτρητα ανυποψίαστα παιδιά. Μπορεί κανείς να μην το ζήτησε, αλλά το remake της κλασσικής ταινίας τρόμου του Τομ Χόλαντ, έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και αυτή την φορά πρωταγωνιστές θα είναι οι Οντρεϊ Πλάζα και ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (του επερχόμενου «If Beale Street Could Talk»). Και έχουμε μια πρώτη φωτογραφία, για το πως θα είναι ο νέος Τσάκι, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: «Προετοίμαζα τον εαυτό μου χρόνια γι' αυτό». Η Τζέιμι Λι Κέρτις τα βάζει με τον Μάικλ Μάιερς στο τρέιλερ του «Halloween»

child's play 607

Το σενάριο υπογράφει ο Τάιλερ Μπάρτον Σμιθ και την σκηνοθεσία ο Λαρς Κλέβμπεργκ, του «Polaroid», και για άλλη μια φορά, η ιστορία θέλει μια μητέρα (Πλάζα) να αγοράζει για δώρο μια κούκλα για τον γιο της (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) χωρίς να γνωρίζει τη σατανική φύση του παιχνιδιού. Κανείς από την πρώτη ταινία δεν επιστρέφει, ούτε καν ο Μπραντ Ντούριφ που έκανε την φωνή του Τσάκι σε όλες τις ταινίες, ούτε ο δημιουργός του, ο Ντον Μαντσίνι, ο οποίος μάλιστα έκανε το παρακάτω tweet για την ταινία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμία ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, αλλά υποψιαζόμαστε πως θα την δούμε κάπου στη περίοδο του Χάλογουιν 2019.

Διαβάστε ακόμη: