Buzz

Κι άλλος Ιαν ΜακΓιούαν στην οθόνη! Τρέιλερ για το «The Children Act» με την Εμα Τόμσον

στα 10

Δικαστικό δράμα με διλήμματα ζωής και θανάτου, έρχεται στο τέλος του καλοκαιριού με το κύρος των υπογραφών του.

Κι άλλος Ιαν ΜακΓιούαν στην οθόνη! Τρέιλερ για το «The Children Act» με την Εμα Τόμσον

«Η ζωή είναι πιο σημαντική από την αξιοπρέπεια.» Ή μήπως όχι; Η Δικαστής Φιόνα Μέι, τόσο αφοσιωμένη στη δουλειά της που έχει αφήσει τον γάμο της στην τύχη του, αναλαμβάνει την υπόθεση του 17χρονου, άρα ανήλικου, Ανταμ, ετοιμοθάνατου επειδή, όπως επιβάλλει η πίστη του ως Μάρτυρα του Ιεχωβά, αρνείται τη σωτήρια μετάγγιση αίματος. Η υπόθεση θα φέρει τη Φιόνα και τον Ανταμ απροσδόκητα κοντά κι αλλάζει την οπτική και των δυο για όσα είναι σημαντικά στον άνθρωπο.

Διαβάστε ακόμη: «Στην Ακτή» | Ο επώδυνος ρομαντισμός του Ιαν ΜακΓιούαν ακόμη μια φορά στο σινεμά

Στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ιαν ΜακΓιούαν του 2014 (εκείνο που δίκαια παρομοιάζεται από την κριτική με το «Bleak House» του Ντίκενς), βασίζεται η νέα ταινία του Ρίτσαρντ Εϊρ (του «Iris» και του «Ημερολογίου Ενός Σκανδάλου»), που χαρίζει στην Εμα Τόμσον έναν ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο ολκής και την περικυκλώνει με τον Στάνλεϊ Τούτσι στο ρόλο του συζύγου της και τον Φιον Γουάιτχεντ στο ρόλο του Ανταμ, τον ηθοποιό που άνοιξε συναρπαστικά την πρώτη σκηνή της «Δουνκέρκης» του Κρίστοφερ Νόλαν. Μαζί με το «Η Ακτή» («On Chesil Beach»), αυτό είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Ιαν ΜακΓιούαν που μεταφέρεται στην οθόνη μετά την «Εξιλέωση» του 2007, σε δικό του σενάριο. Παράλληλα, ο Ρίτσαρντ Εϊρ υπέγραψε τον «Βασιλιά Λιρ» για το BBC, με πρωταγωνιστή τον Αντονι Χόπκινς και επίσης την Εμα Τόμσον ως Γκόνεριλ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Children Act», που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου από τη Spentzos Films.


Διαβάστε ακόμη: Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε σε ραντεβού την Εμα Τόμσον (κι έφαγε άκυρο)