Φεστιβάλ / Βραβεία

Αντρες μόνοι στη θάλασσα! Το πόστερ & νέες φωτογραφίες από το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη!

στα 10

Λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 68ο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη αποκαλύπτει μερικές ακόμη από τις αινιγματικές εικόνες του.

Αντρες μόνοι στη θάλασσα! Το πόστερ & νέες φωτογραφίες από το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη!

Mια παρέα αντρών πιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Οταν μια μηχανική βλάβη τούς εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Στην τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της που είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 68ου Φεστιβάλ του Λοκάρνο (5-15 Αυγούστου), η Αθηνά Τσαγγάρη εμπιστεύεται ένα σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και την παρέα των Γιώργου Κέντρου, Πάνου Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργου Πυρπασόπουλου και Σάκη Ρουβά για ένα κινηματογραφικό παιχνίδι ζωής και θανάτου με φόντο την ελληνική θάλασσα και ένα κόσμο φτιαγμένο από αντρικό εγωισμό.

Δείτε πρώτα στο Flix το πόστερ αλλά και νέες φωτογραφίες της ταινίας που κυκλοφόρησαν, το ίδιο αινιγματικές με την υπόθεση της, προϊδεάζοντας για ένα αγωνιώδες και σκοτεινό εν πλω θρίλερ.

Διαβάστε αναλυτικά: To «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο

Chevalier poster 607 Η διεθνής αφίσα της νέας ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη «CHEVALIER» είναι φιλοτεχνημένη από τον Βασίλη Μαρματάκη, μόνιμο συνεργάτη της Αθηνάς Τσαγγάρη και του Γιώργου Λάνθιμου

CHEVALIER 607 Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου

Chevalier 607 3 Σάκης Ρουβάς & λίγο από Βαγγέλη Μουρίκη

CHEVALIER 607 2 Πάνος Κορώνης

Το «Chevalier» είναι μια παραγωγή της Faliro House Productions (παραγωγός: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος) και της Haos Film (παραγωγός: Μαρία Χατζάκου), μια συμπαραγωγή της Nova, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ τη διανομή της έχει εξασφαλίσει η Feelgood Entertainment. Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η The Match Factory.

Αθηνά τσαγγάρη chevalier  607 Από τα γυρίσματα του «Chevalier» (φωτό: Δέσποινα Σπύρου)

Διαβάστε ακόμη: