Buzz

Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή

στα 10

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της στο περιοδικό της Wall Street Journal, η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για τη μητρότητα, τον Σον Πεν και τις φοβίες που την κάνουν πιο δυνατή.

Flix Team
Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή

«Δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούμε τα πράγματα. Οτι όταν φεύγεις από μια σχέση πρέπει να κρύβεται από πίσω μια γαμημένη τρελή ιστορία ή κάποιο τρελό δράμα. Ημασταν σε μια σχέση και μετά σταμάτησε να λειτουργεί. Και αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Αυτό είναι.»

Η Σαρλίζ Θερόν είναι σαφής σε σχέση με τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Σον Πεν. Τόσο που δεν σου αφήνει περιθώρια για περαιτέρω αναλυσεις. Εξηγεί πως η σχέση τους δεν ήταν τόσο σοβαρή όσο ήθελε ο παγκόσμιος Τύπος και πως οι φήμες πως ο Σον Πεν θα υιοθετούσε τον γιο της, Τζάκσον, δεν είχαν καμία βάση: «Ημασταν πολύ φρέσκοι στη σχέση. Οι ιστορίες ότι ο Σον θα υιοθετούσε τον Τζάκσον και όλ' αυτά, δεν είναι αλήθεια. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα μέσα σε 18 μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί. Ηταν ξεκάθαρο πως ήμουν μια μητέρα με ένα πολύ μικρό αγόρι που του είχα δώσει να καταλάβει πως η μαμά έχει ένα σύντροφο, αλλά το ίδιο δεν έχει πατέρα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και πολύ ειλικρινής γύρω από αυτά τα θέματα. Και ο Σον ήταν υπέροχος σε όλο αυτό».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει πως το να μεγαλώνεις δεν είναι δα και τόσο κακό!

Charlize Theron WSJ 607

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε στο περιοδικό του Wall Street Journal με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες του «The Huntsman: Winter's War» που την βρίσκει μαζί με τις Εμιλι Μπλαντ και Τζέσικα Τσαστέιν να επενδύουν πάνω στο απενοχοποιημένο fun.

Και μίλησε όχι μόνο για το χωρισμό της από τον Σον Πεν, αλλά και για το γεγονός πως έγινε δεύτερη φορά μητέρα, αφού υιοθέτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι, για την πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική, τους φόβους της που την κάνουν να νιώθει συνεχώς πιο δυνατή.

Διαβάστε ακόμη: H Σαρλίζ Θερόν δεν googlάρει το όνομά της!

Charlize Theron WSJ 607

Charlize Theron WSJ 607

Για τη Νότιο Αφρική: Εχω πολλά πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσω μάλλον σχετικά με τη σχέση μου με την πατρίδα μου. Με έχει επηρεάσει περισσότερο απ' όσο πίστευα. Και ήταν μόνο όταν άρχισα να μεγαλώνω που άρχισα να καταλαβαίνω ότι είχα πολύ θυμό, ότι υπήρχαν πολλά άλυτα ζητήματα - το απαρτχάιντ, το σύστημα υγείας, το AIDS, η φτώχεια - που με επηρεάζουν ακόμη. Σε κάνει να συνειδητοποιείς πως οι συνθήκες των χρόνων που σε διαμορφώνουν σαν άτομο σου αφήνουν πραγματικά σημάδια - σε σημαδεύουν. Είναι το ένα πράγμα που με κάνει πάντα να θυμώνω.

Για τα παιδιά: Πάντοτε ήξερα ότι ήθελα περισσότερα παιδιά. Πάντοτε ήθελα περισσότερα από ένα. Ημουν πάρα πολύ ειλικρινής με τον Σον ότι ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά. Και ήταν πολύ υποστηρικτικός. Ηξερε ότι έκανα τις αιτήσεις για την υιοθεσία, αλλά δεν τις κάναμε μαζί.

Δείτε ακόμη: H Σαρλίζ Θερόν παίζει... παντομίμα!

Charlize Theron WSJ 607

Για το πώς κατάφερε να απαιτήσει ίδια αμοιβή με τον Κρις Χέμσγουορθ: Οταν είδα την ανισότητα ανάμεσα στην αμοιβή της Τζένιφερ Λόρενς και του Μπράντλεϊ Κούπερ σοκαρίστηκα (σ.σ μιλάει για όσα αποκαλύφθηκαν από το χαράσιμα των ηλεκτρονικών λογαριασμών της Sony σε σχέση με το χάσμα ανάμεσα στις αμοιβές ανδρών και γυναικών σταρ στο Χόλιγουντ). Σκέφτηκα πως αν είναι να πάρουμε το όλο πράγμα από την αρχή, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από ισότιμες βάσεις. Γιατί δεν ήμασταν ίσοι μέχρι σήμερα.

Για τα όχι που αναγκάστηκε να πει προκειμένου να μην τυποποιηθεί ως η όμορφη ξανθιά: Σκεφτόμουν από την αρχή τη διάρκεια της καριέρας μου. Ηθελα να εξερευνήσω διαφορετικά πράγματα. Κατάλαβα γρήγορα πως θα ήμουν πιο ικανοποιημένη αν έλεγα όχι.

Γι' αυτά που την κάνουν δυνατή: Με ενδιαφέρει πιο πολύ η ανθρώπινη αδυναμία, ο φόβος. Δεν με ενδιαφέρουν τα πράγματα στα οποία είμαι δυνατή. Επενδύω πιο πολύ στα πράγματα που με τρομάζουν και στα πράγματα που μπορεί να σε τσακίσουν σαν άνθρωπο. Είναι σε αυτές τις στιγμές που βρίσκεις τη δυναμή σου.

Charlize Theron WSJ 607