Buzz

Η Σαρλίζ Θερόν επιτρέπει στο γιο της να ντύνεται πριγκίπισσα και το Internet παίρνει φωτιά

στα 10

Ο γιος της Σαρλίζ Θερόν έχει τρέλα με το «Frozen» και κυκλοφορεί ντυμένος ως Ελσα. Και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, αυστηρών, καυστικών και, φυσικά, ομοφοβικών σχολίων στα social media.

Η Σαρλίζ Θερόν επιτρέπει στο γιο της να ντύνεται πριγκίπισσα και το Internet παίρνει φωτιά

Πριν από λίγες μέρες παπαράτσι φωτογράφισαν τη Σαρλίζ Θερόν να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της με τον υιοθετημένο γιο της Τζάκσον ντυμένο με φόρεμα και τη σήμα κατατεθέν ξανθιά περούκα της Ελσα - της πριγκίπισσας ηρωίδας του «Frozen», με την οποία έχουν πάθει ψύχωση όλα τα πιτσιρίκια τα τελευταία χρόνια.

Η εικόνα του 4χρονου αγοριού κυκλοφόρησε σε tweets και posts με σχόλια από εξαγριωμένους (πρώην;) φανς που, στην καλύτερη περίπτωση, έκαναν παρατηρήσεις και υποδείξεις στη νέα μητέρα, ενώ στη χειρότερη την κατηγορούσαν ανοιχτά ότι «μεγαλώνει το αγόρι της ως τραβεστί», «θα έπρεπε να υπάρχει νόμος για να την κλείσουν μέσα», «κι όλα αυτά τα κάνει για να δηλώσει προοδευτική στο συνάφι της».

Το ότι μπορεί η Θερόν να επιτρέπει απλά στο γιο της να είναι ένα ελεύθερο παιδί και να παίξει με ό,τι του αρέσει - κούκλες, φουστάνια, στρατιωτάκια, ποδόσφαιρα, πριγκίπισσες- το ότι μπορεί να θέλει να ακολουθήσει έναν δρόμο που δεν κομπλεξάρει το πιτσιρίκι της αλλά αποδέχεται τις επιθυμίες του χωρίς τρόμο, ταμπού και στερότυπα, είναι μία περίπτωση; Ή όλοι έχουμε άμεση καταδικαστική γνώμη;

Δείτε ακόμη: Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή

charlize theron son frozen 607

Η Αντζελίνα Τζολί κι ο Μπραντ Πιτ κάνουν το ίδιο με τη 10χρονη Σιλόχ, η οποία εδώ και 5-6 χρόνια θέλει να την αποκαλούν «Τζον» και ντύνεται αποκλειστικά με αγορίστικα ρούχα, προτιμώντας την παρέα των αδελφών της, τη χέβι μέταλ μουσική και τα σπορ.

Το να μεγαλώσεις δυνατά, ανεξάρτητα, ελεύθερα παιδιά που θα έχουν αυτοπεποίθηση και θα νιώθουν ότι αγαπιούνται και είναι αποδεκτά από την πρώτη πηγή κοινωνικοποίησής τους, την οικογένεια, είναι μία πολύ δύσκολη και σύνθετη διαδικασία. Για την οποία δεν υπάρχουν οδηγίες χρήσης.

Δείτε ακόμη: Σαρλίζ Θερόν - Σον Πεν στις Κάννες. Κανένα μαλλιοτράβηγμα, μόνο πολιτισμός

charlize theron son frozen 607 5 Ντυμένος τις απόκριες με το φόρεμα της Ελσα, ο Τζάκσον συνόδευε τη Χιονάτη μαμά του

Τα παιδιά των διασήμων είναι στο μικροσκόπιο του κοινωνικού μας σχολιασμού ακριβώς για αυτό: γιατί είναι παιδιά διασήμων. Ομως λίγος σεβασμός, λίγη ευαισθησία. Ας τους επιτρέψουμε να είναι παιδιά, να περνούν φάσεις, να εξερευνούν τα όρια του εαυτού τους, να μεγαλώνουν με αποδοχή κι αγάπη.

Ας σωπάσει για λίγο το λαϊκό δικαστήριο του Ιντερνετ μπροστά στη θέα ενός ευτυχισμένου με την Disney φαντασίωσή του μικρού αγοριού. Δε χρειάζεται όλοι να έχουμε γνώμη για όλα. Και να τη βγάζουμε με τόσο μίσος.

charlize theron son frozen 607 1

charlize theron son frozen 607 2

charlize theron son frozen 607 3

charlize theron son frozen 607 4

Εδώ η Θερόν πριν από δύο χρόνια που είχε ομολογήσει στον Τζίμι Φάλον ότι ο γιος της έχει τρέλα με την Ελσα του «Frozen» αλλά και την Τίνκερμπελ που είναι η αγαπημένη του κούκλα:


Διαβάστε περισσότερα για τη Σαρλίζ Θερόν: