Buzz

Hot hot hot! Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει καυτές sauce και λέει καυτές αλήθειες

στα 10

Θέλετε κάτι δύσκολο να ρωτήσετε τη Furiosa; Θέλετε να προκαλέσετε ατομική έκρηξη στην Atomic Blonde; Βάλτε την πρώτα να δοκιμάσει τα πιο spicy wings που θα βρείτε στην αγορά και δοκιμάστε την τύχη σας...

Hot hot hot! Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει καυτές sauce και λέει καυτές αλήθειες

Η Σαρλίζ Θερόν έχει αποδείξει προ πολλού ότι είναι badass (από τις επιλογές της μέχρι το πόσο ειλικρινά απαντά σε συνεντεύξεις), δε χρειαζόταν να το ξανακάνει.

Πόσο υπέροχη η Σαρλίζ: «Tully»: αν έχετε γίνει μόλις μητέρα, δείτε το trailer της νέας ταινίας της Σαρλίζ Θερόν

Δέχθηκε όμως το κάλεσμα της ομάδας των First We Feast, και της ειδικής βινιέτας τους «Hot Ones». Τι σημαίνει αυτό; Οι μάγειρες της εκπομπής έχουν επιλέξει (και κατασκευάσει οι ίδιοι) τις πιο καυτές κόκκινες sauce που υπάρχουν στην αγορά. Με αυτές μαρινάρουν και τηγανίζουν chicken wings και τα παραθέτουν μπροστά στους καλεσμένους τους - στη σειρά: από mild σε extra caution hot.

Charlize Theron hot sauce interview 607

Ταυτόχρονα, ο Σον Εβανς, παρουσιαστής κι οικοδεσπότης, εξηγεί τι ακριβώς τρως και σε βομβαρδίζει με την επόμενη ερώτηση: κι αυτή από mild σε σε extra caution hot. Στην περίπτωση της Θερόν, ο Εβανς αποδείχθηκε αρκετά ευγενής και ταυτόχρονα διαβασμένος πάνω στην καριέρα και τη ζωή της.

Σιγά μην κωλώσει: Η Σαρλίζ Θερόν επιτρέπει στο γιο της να ντύνεται πριγκίπισσα και το Internet παίρνει φωτιά

Οσο για τη 42χρονη Σαρλίζ: α) ακόμα κι όταν ιδρώνει/υποφέρει παραμένει μία αψεγάδιαστη κούκλα β) πόσα fuck μπορεί να πει άνθρωπος όταν μισήσει την επίθεση που δέχεται η γλώσσα της από το καυτερό βιτριόλι, γ) δεν διστάζει να απαντήσει για τα πάντα και να βάλει extra chilly hot hot hot πάνω στο τελευταίο wing - έτσι για το χαβαλέ. Οσο απαντά σε Rorschach test.

Δείτε το βίντεο:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: