Buzz

«Hold my beer!» Η Σαρλίζ είναι γυναικάρα (ακόμα και σε μία διαφήμιση Budweiser)

στα 10

H Budweiser δεν έκανε την πρεμιέρα του διαφημιστικού της σποτ στο Super Bowl. Αλλά κράτησε τη Σαρλίζ Θερόν [που κερδίζει τα αρσενικά στο μπιλιάρδο, τα βελάκια, στο μπρα-ντε-φέρ] για τα Οσκαρ.

«Hold my beer!» Η Σαρλίζ είναι γυναικάρα (ακόμα και σε μία διαφήμιση Budweiser)

Αν μπορεί να σε πείσει μία γυναίκα ότι μπορεί να τα βάλει με όλους τους (μαγεμένους) άντρες σ' ένα μπαρ, αυτή είναι η Imperator Furiosa.

Η Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί σ' ένα διαφημιστικό σποτ για την Budweiser Reserve Copper Lager, μία συλλεκτική κι επετειακή σειρά της διάσημης μπράντας, που κυκλοφορεί από τον Αύγουστο για να γιορτάσει τα 85 χρόνια από την ποτοαπαγόρευση στην Αμερική (από την οποία, η εταιρία Budweiser επιβίωσε κι επιβλήθηκε).

Δείτε κι αυτό: Η Σαρλίζ Θερόν για πρόεδρος! Τρέιλερ για το «Long Shot»

Charlize Theron Budweiser 607

Και η Σαρλίζ επιβάλλεται, επίσης. Καραμπόλες στο μπιλιάρδο, bull's eye στα βελάκια, επικράτηση στο μπρα-ντε-φέρ - κι όλα αυτά χωρίς να πέσει σταγόνα κάτω από το ποτήρι της μπύρας της.

Το σποτάκι 30'' ήταν αρχικά προγραμματισμένο να προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl - στην παράδοση που θέλει τις πιο ακριβές διαφημίσεις να κάνουν στον τελικό του NFL πρωταθλήματος την εμβληματική τους πρεμιέρα. Ομως η Budweiser αποφάσισε να το κρατήσει και να κυκλοφορήσει ένα διάρκειας 60'' στη διάρκεια των διαλειμμάτων της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Δείτε το:

.

Διαβάστε και δείτε επίσης: