Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ κάνει τρελά κόλπα στο πρώτο τρέιλερ του «Οι Αγγελοι του Τσάρλι»

στα 10

-Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα. -Οτι μπορούν, δεν σημαίνει κι ότι πρέπει. Ναι, αυτοί εδώ οι «Αγγελοι του Τσάρλι» είναι έτοιμο να γλεντήσουν το girl power!

Η Κρίστεν Στιούαρτ κάνει τρελά κόλπα στο πρώτο τρέιλερ του «Οι Αγγελοι του Τσάρλι»

Η έτσι κι αλλιώς υπέροχη κωμικός Ελίζαμπεθ Μπανκς σκηνοθετεί για δεύτερη φορά: μετά το «Pitch Perfect 2» έρχονται οι δικοί της «Αγγελοι του Τσάρλι», με προορισμό τις αίθουσες τον Νοέμβριο και, κρίνοντας από το πρώτο τρέιλερ, η ταινία θα φέρει την άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη: Καλημέρα Αγγελοι. Ο Πάτρικ Στιούαρτ θα είναι ένας από τους Μπόσλεϊ στους νέους «Αγγελους του Τσάρλι»

Η ταινία είναι νοητό σίκουελ του reboot που ξεκίνησε το 2000 με τις Λούσι Λιού, Κάμερον Ντίαζ και Ντρου Μπάριμορ, ενώ τους Αγγέλους αυτή τη φορά ενσαρκώνουν οι Ναόμι Σκοτ (του «Αλαντίν»), η Ελα Μπαλίνσκα και η Κρίστεν Στιούαρτ. Η τελευταία, μάλιστα, μοιάζει πιο απελευθερωμένη από ποτέ, να λάμπει στις κωμικές στιγμές της και να ρίχνει και ξύλο όταν χρειάζεται. Ο πραγματικός νεωτερισμός της Ελίζαμπεθ Μπανκς - γιατί τόσο η σειρά όσο και η κινηματογραφική μεταφορά της είχαν ανέκαθεν φεμινιστικές αναφορές - είναι ότι τον Μπόζλεϊ θα ενσαρκώνει όχι ένας, αλλά πολλοί ηθοποιοί: από τον Σαμ Κλάφλιν και τον Ντζιμόν Χούνσου, ως τον Πάτρικ Στιούαρτ και την ίδια την Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ κι αντιγράψτε styling για το καλοκαίρι: