Buzz

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στο καστ του «Kingsman: The Golden Circle»

στα 10

Ο χρυσός κύκλος του καστ κλείνει: κι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στο «Golden Circle», το sequel του «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία».

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στο καστ του «Kingsman: The Golden Circle»

H νέα ταινία του Μάθιου Βον «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία», δεν μας άρεσε απλά, αλλά κυριολεκτικά μας ενθουσίασε. Η ιστορία ενός νεαρού από την «λάθος μεριά της πόλης» που στρατολογείται από τον πράκτορα μιας μυστικής υπηρεσίας που πιστεύει εξίσου στην δικαιοσύνη όσο και στην σημασία που έχει ένα bespoke κοστούμι, δεν είναι απλά μια χορταστική περιπέτεια, είναι η απολαυστική, θαρραλέα και απενοχοποιημένη ταινία για το μεγάλο κοινό που είδαμε εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης: Η Τζούλιαν Μουρ σε ρόλο κακιάς

Για αυτό και το σίκουελ, «Kingsman: The Golden Circle», είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2017. Η ιστορία θέλει τους Τέιρον Εντζερτον και Μαρκ Στρονγκ να επιστρέφουν κι αυτή τη φορά να έχουν βοήθεια από μια ομάδα Αμερικάνων συναδέλφων τους (ανάμεσά τους η Χάλι Μπέρι), προκείμενου να αντιμετωπίσουν μια αληθινά επικίνδυνη κακοποιό που ακούει στο, όχι πολύ επικίνδυνο, όνομα «Πόπι» και την υποδύεται η Τζουλιάν Μουρ.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι στο καστ μόλις προστέθηκε και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Τέιτουμ στο twitter:

channing tatum twitter kingsman

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο του 2017 για να δούμε αν η συνέχεια της ταινίας είναι εξίσου απολαυστική με το πρωτότυπο φιλμ, εν τω μεταξύ όμως, παίρνουμε μια ιδέα για το look της ταινίας μέσω του concept art που δημοσιεύει το περιοδικό Empire.

kingsman golden circle concept art 607

kingsman golden circle concept art 607

kingsman golden circle concept art 607

kingsman golden circle concept art 607

Δείτε ακόμη: