Buzz

Τσάνινγκ Τέιτουμ... «Singin' In The Rain»

στα 10

Ο πρωταγωνιστής του «Magic Mike XXL» μάς δείχνει πώς γίνεται. Come rain or come shine...

Τσάνινγκ Τέιτουμ... «Singin' In The Rain»

Με την ευκαιρία της πρεμιέρας του «Magic Mike XXL» το Vanity Fair χαρίζει εξώφυλλο και κεντρική συνέντευξη στον πρωταγωνιστή της ταινίας, Τσάνινγκ Τέιτουμ, η οποία συνοδεύεται από μία σπέσιαλ φωτογράφιση με την υπογραφή της Ανι Λίμποβιτς. Το κείμενο μάλιστα ξεκινά με μία εύστοχη παρατήρηση: η καριέρα του Τέιτουμ στήθηκε με box office αναίμακτες επιτυχίες, μέχρι που το «Foxcatcher» του έδωσε το εισιτήριο για συνεργασίες με τον Ταραντίνο και τους αδελφούς Κοέν. «Πριν όμως από αυτό, θα βγάλει για άλλη μία φορά τα ρούχα του...»

Διαβάστε επίσης: Οι Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίμι Φάλον διαβάζουν σενάρια μικρών παιδιών με ήρωα τον «Magic Mike» στο πιο αστείο βίντεο της μέρας

Chaning Tatum singing in the rain 607 1

«Στα 35 του χρόνια, ο πρώην στρίπερ και νυν χολιγουντιανός πρωταγωνιστής έφτασε στο σημείο να δουλεύει για ένα ρόλο με την ένταση του Ντε Νίρο και την εύθραυστη τόλμη του Μπράντο» γράφει το VF, και παρόλη την υπερβολή των παραδειγμάτων, καταλαβαίνουμε τι εννοεί. Ο ίδιος ο Τέιτουμ μάλιστα εξηγεί: «Ενιωσα ότι δεν ήθελα να κάνω πλέον ταινίες που ήξερα ότι θα πάνε καλά στο box office. Ηθελα να επιλέξω ρόλους που θα με έσπρωχναν πιο βαθιά. Με το Foxcatcher δούλεψα όσο ποτέ άλλοτε. Επαθα εμονή με τον Μαρκ Σουλτζ, ακόμα και με το πώς κρατά το πηρούνι του. Η ερμηνεία μου ήταν πλήρως συντονισμένη με τα συναισθήματα των αθλητών της ελεύθερης πάλης. Από το πρώτο πλάνο, ένα κοντινό στο πρόσωπό μου, το βλέπεις. Είναι ωμός φόβος. Δε θέλεις να χάσεις, έκανες τόσο κόπο να φτάσεις μέχρι εδώ, αλλά όλα μπορεί να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων με μία λάθος κίνηση...»

Chaning Tatum singing in the rain 607 2

Μπορεί να μην ήταν υποψήφιος για Οσκαρ (πολλοί πίστευαν ότι τουλάχιστον μία υποψηφιότητα του άξιζε), αλλά να που τώρα βρίσκεται ανάμεσα στους Σάμιουελ Τζάκσον, Κερτ Ράσελ και Τιμ Ροθ στους «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο και δίπλα στους Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρέι Φάινς και Σκάρλετ Γιόχανσον στο «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν.

Διαβάστε ακόμα: O Τσάνινγκ Τέιτουμ θα είναι το εννιάρι το καλό στο «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

Chaning Tatum singing in the rain 607 3

Πρώτα όμως, μία στάση για το σίκουελ του «Magic Mike». Το «Magic Mike XXL» σκηνοθετεί αυτή τη φορά το δεξί χέρι του Σόντερμπεργκ, ο Γκρεγκ Τζέικομπς και η υπόθεσή του περιορίζεται στα βασικά: ένας στρίπερ που είχε αποσυρθεί, επιστρέφει στο επάγγελμα, μαζεύει την παρέα των αγοριών κι όλοι ταξιδεύουν από την Τάμπα στο Myrtle Beach για ένα διαγωνισμό στριπτίζ.

Ο Τέιτουμ διαβεβαιώνει ότι αυτή η ταινία θα περάσει και λίγο πιο βαθιά στο σκοτεινό κόσμο των κλαμπς. «Νομίζω ότι θέλαμε να παίξουμε λίγο πιο βρώμικα κι από το πρώτο φιλμ ακόμα, αλλά δεν μπορούσαμε. Τώρα έχουμε το ελεύθερο. Αυτός ο κόσμος δεν είναι μόνο γκλίτερ, χάχανα και διασκέδαση. Είναι ένας σκληρός κόσμος της νύχτας και τώρα θα το δείτε λίγο πιο καθαρά...»

Διαβάστε επίσης: The real Magic Mike: δείτε βίντεο από τις strip-tease μέρες του Τσάνινγκ Τέιτουμ

Chaning Tatum singing in the rain 607 4

Πάντως κι ο ίδιος ομολογεί ότι το performance μπροστά από ένα πλήθος λυσασμένες γυναίκες είναι παράξενο, και για κάποιους, εθιστικό. «Εχω έναν παλιό φίλο που έχει κι εκείνος παραιτηθεί, αλλά μια στις τόσες ξαναβάζει το στρινγκ του κι εμφανίζεται για ένα βράδυ. Για μένα δεν είναι το ίδιο. Ακόμα και για τα γυρίσματα της ταινίας, κάθε φορά που ανέβαινα στη σκηνή του πλατό ένιωθα άσχημα: "γιατί να το περάσω αυτό ξανά, τώρα;" Είναι εξαιρετικά άβολο να εμφανίζεσαι ημίγυμνος μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου...»

Οπότε, δε θα το ξαναέκανε (στα σοβαρά, όχι σε ταινία) ποτέ; «Ετοιμάζονται "Magic Mike" παραστάσεις στο Λας Βέγκας. Οπότε "ποτέ μη λες ποτέ"....»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Vanity Fair και δείτε το βίντεο της φωτογράφισης με την Ανι Λίμποβιτς:

.

Κι εδώ ο Τσάνινγκ μάς μαθαίνει how to shake our booty σε λίγα 30 δευτερόλεπτα:

.

Διαβάστε περισσότερα: