Buzz

O Μπαζ Λούρμαν σκηνοθετεί τη Ζιζέλ στο νέο διαφημιστικό για το αιώνιο Chanel Νο.5

στα 10

Ενας ιδανικός σκηνοθέτης, το κατάλληλο μοντέλο, το άρωμα που δεν γερνάει. Εκτός από το τελευταίο, όλα τα άλλα περίπου...

O Μπαζ Λούρμαν σκηνοθετεί τη Ζιζέλ στο νέο διαφημιστικό για το αιώνιο Chanel Νο.5

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο συνδυασμός Μπαζ Λούρμαν, Ζιζέλ Μπούντχεν, μια smooth διασκευή του «You're the One that I Want» από το «Grease» και Ντάαριο Ναχάρις του «Game of Thrones» (έχω όνομα με λένε Μισίέλ Χούισμαν και έπαιζα επίσης και στο «Treme» τον ναρκομανή μουσικό!) θα ήταν τουλάχιστον σέξι.

Ή αισθησιακή. Και αν όλα πήγαιναν καλά και εμβληματική για ένα άρωμα που στο παρελθόν έχει διαφημιστεί με τη σφραγίδα της Μέριλιν Μονρό, της Κατρίν Ντενέβ, της Καρόλ Μπουκέ...

Μόνο που κάτι δεν πήγε πολύ καλά, γιατί το ντε και καλά πρέπει να έχει υπόθεση νέο φιλμάκι για την προώθηση του αθάνατου αρώματος δεν αναδεικνύει κανέναν από τα ταλέντα των εμπλεκόμενων: ούτε την παραζάλη του Λούρμαν, ούτε την απαράμιλλη ομορφιά και χάρη της Ζιζέλ, ούτε καν το αστείο μιας σανίδας του σερφ με το σήμα της Chanel (μα ποιος το σκέφτηκε...).

Το φιλμάκι, ωστόσο, παίζει παντού (λογικό...) και επαναφέρει το θρύλο έστω και με μειωμένες απαιτήσεις, κάνοντας ακόμη και εκείνη τη διαφήμιση με τη Νικόλ Κίντμαν (πάλι σε σκηνοθεσία του Λούρμαν) να μοιάζει... αριστούργημα.

Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την παραγωγή της διαφήμισης - το ίδιο το διαφημιστικό, βίντεο για τα locations, για το τραγούδι που ερμηνεύει ο Lo-Fang (τον λένε Μάθιου Χέμερλάιν και είναι hot αυτή τη στιγμή στην Αμερική), τα κοστούμια, τον Μπαζ Λούρμαν, το καστ και το making of.








Διαβάστε και δείτε ακόμη: