Buzz

Τα παιδία παίζει: δείτε τους σταρ του «Κυνηγού» να αποκαλύπτουν τι κρύβουν στα κινητά τους

στα 10

Ο Τζέιμς Κόρντεν φιλοξένησε στην εκπομπή του το καστ του «Κυνηγού: Η Μάχη του Χειμώνα» και έπαιξαν ένα παιχνίδι για όσα κρύβει κανείς στο κινητό του. Δείτε το βίντεο...

Flix Team
Τα παιδία παίζει: δείτε τους σταρ του «Κυνηγού» να αποκαλύπτουν τι κρύβουν στα κινητά τους

Σαρλίζ Θερόν, Τζέσικα Τσαστέιν, Εμιλι Μπλαντ και Κρις Χέμσγουρθ, το κάτι παραπάνω από λαμπερό καστ του «Κυνηγού: Η Μάχη του Χειμώνα» βρέθηκαν στα πλατώ του Τζέιμς Κόρντεν για να διαφημίσουν την ταινία και δέχθηκαν να... του παραδώσουν τα κινητά τους.

Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, δέχθηκαν την πρόκληση του «Cell Phone Profile», ενός παιχνιδιού που θέλει τον Κόρντεν να βλέπει/ακούει κάποια clues από το κινητό ενός και να προσπαθεί να μαντέψει σε ποιον ανήκει η συσκευή που τα περιέχει. Ενα τραγούδι, μία φωτογραφία, ένα εισερχόμενο ή εξερχόμενο μήνυμα...

Δείτε κι αυτό: Το νέο τρέιλερ του «The Huntsman: Winter's War» έχει πλάκα

Ολοι οι παίκτες μπλοφάρουν και υπερασπίζονται ότι το κινητό, και το περιεχόμενό του, τους ανήκει, ενώ ο Κόρντεν προσπαθεί να τους ανακρίνει και να καταλάβει τον πραγματικό ιδιοκτήτη.

Πατήστε το play και δείτε γιατί θα θέλαμε να παίξουμε πόκερ με τη Σαρλίζ (χειρότερη ψεύτερα ever), πόσο πλάκα έχει η Εμιλι Μπλαντ και σε ποιον ανήκει το κινητό που έπαιξε τελευταία Κέιτι Πέρι.

.

Διαβάστε ακόμα: