Buzz

Αυτοί είναι οι διάσημοι που σήμερα θα ψηφίσουν Ντόναλντ Τραμπ!

στα 10

Μπορεί σύσσωμο το Χόλιγουντ να ψηφίζει δαγκωτό Χίλαρι Κλίντον, αλλά να που μερικοί αναπάντεχοι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ του έχουν ήδη χαρίσει τη ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Αυτοί είναι οι διάσημοι που σήμερα θα ψηφίσουν Ντόναλντ Τραμπ!

Η πρωτοφανής στήριξη της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον από τον κόσμο του θεάματος ήταν, εκτός από αναμενόμενη και επιβεβλημένη, αν αναλογιστεί κανείς τι θα σήμαινε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ για την Αμερική της ανοχής, της ελεύθερης έκφρασης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Δεν είναι όμως ότι ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος δεν έχει κι αυτός τους υποστηρικτές του. Μερικοί από αυτούς που τον υποστήριξαν φανερά και θα τον ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά έκαναν τα πάντα για να το μάθουμε νωρίς.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Τομ Χανκς εναντίον Ντόναλντ Τραμπ (δείτε όλα τα βίντεο του Saturday Night Live)

Jon Voight Donald Trump Γιον Βόιτ

Gary Busey Trump Γκάρι Μπιούζεϊ

Για παράδειγμα ο Γιον Βόιτ που με τις δηλώσεις του θα μπορούσε να κάνει την Αντζελίνα Τζολί να τον αποκηρύξει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) από πατέρα ή o Στίβεν Μπόλντγουιν, ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε δημόσια στον αδελφό του, Αλεκ για τις συνεχείς ενσαρκώσεις του τελευταίου ως Τραμπ στο Saturday Night Live δηλώνοντας πως: «Δεν νομίζω ότι είναι αστείο».

Διαβάστε ακόμη: O Στίβεν Κινγκ εμπνέεται από τον Ντόναλντ Τραμπ για την πιο τρομακτική ιστορία που έγραψε ποτέ

Stephen Baldwin Donald Trump

Ανάμεσα στους «δημόσιους» υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονται η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Λορέτα Λιν, ο μποντιμπιλντεράς ηθοποιός Λου Φερίνιο, η Κίρστι Αλεϊ, ο Mr. Las Vegas Γουέιν Νιούτον, ο Σκοτ Μπάιο του «Happy Days», η «Clueless» Στέισι Ντας, ο Ντένις Ρόντμαν, ο Μάικ Τάισον, ο Γουίλι Ρόμπερτσον του «Duck Dynasty», o - δεν θα βάλω ποτέ μυαλό - Τσάρλι Σιν και φυσικά o Γκάρι Μπιούζεϊ που φέρεται να έχει πει πως «ο Τραμπ μπορεί να αλλάξει την Αμερική μέσα σε οκτώ χρόνια». Δεν διευκρίνησε ποτέ αν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο...

Αναρωτιόμαστε επίσης τι θα ψηφίσουν οι Κλιντ Ιστγουντ και Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ που δεν υποστήριξαν επίσημα τον Ντόναλντ Τραμπ παρά το γεγονός ότι είναι φανατικοί ρεπουμπλικάνοι, όπως και τι τελικά θα αποφασίσει η Σούζαν Σαράντον που υπήρξε πολέμια της Χίλαρι Κλίντον (ήταν υποστηρίκτρια του Μπέρνι Σάντερς) και είχε δηλώσει πως η δημοκρατική υποψήφιος θα προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

arnold schwarzenegger donald trump 607 Με τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Διαβάστε ακόμη: