Buzz

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ

στα 10

Το μονόπρακτο «Το Δώρο» του Α. Τσέχωφ επέλεξε η Κέιτ Μπλάνσετ για να κάνει το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ

H Κέιτ Μπλάνσετ έχει ανέβει τέσσερις φορές στα θεατρικά σανίδια της Νέας Υόρκης (ανάμεσα στις οποίες και στο «Λεωφορείο ο Πόθος» με τον Τζόελ Ετζερτον), ποτέ όμως στο Μπρόντγουεϊ. Φέτος, τα πράγματα θα αλλάξουν. Η οσκαρική πρωταγωνιστρία θα κάνει το ντεμπούτο της με «Το Δώρο» του Α. Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Τζον Κρόουλι («Brooklyn») και κείμενο του συζύγου της, Αντριου Απτον.

Το Flix συναντά (συνομιλεί με & ερωτεύεται) την Κέιτ Μπλάνσετ!

Cate Blanchett 607 9

«Το Δώρο» είναι μία νέα διασκευή στο πρώτο θεατρικό έργο του Τσέχωφ, «Πλατόνοφ», το οποίο ανακαλύφθηκε 16 χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα. Η Μπλάνσετ υπογράφει και την παραγωγή (εφόσον πρόκειται για παράσταση της δικής της Sydney Theatre Company) και θα συμπρωταγωνιστεί με τον Ρίτσαρντ Ρόξμπουργκ κι έναν θίασο Αυστραλών ηθοποιών.

Δείτε ακόμη: Η Κέιτ Μπλάνσετ συνομιλεί με τον Ιαν ΜακΚέλεν σε ένα συλλεκτικό βίντεο

Cate Blanchett 607 8

Η διασκευή του Απτον μεταφέρει την υπόθεση μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενωσης, στα μέσα της δεκαετίας του 90, σ' ένα παλιό σπίτι στην εξοχή, όπου φίλοι μαζεύονται για να γιορτάσουν τα γενέθλια μίας ανεξάρτητης, δυναμικής χήρας, της Αννα Πέτροβνα. Ψυχή της παρέας ο πανέξυπνος και γοητευτικός Πλατόνοφ, με τη γυναίκα του, τους πρώην μαθητές του, τους φίλους και τους συντρόφους τους. Το άνετο όμως παρουσιαστικό του σταδιακά καταρρέει και αποκαλύπτει ένα χάος από ανείπωτα πάθη, ανεκπλήρωτες σχέσεις και θαμμένες επί 20 χρόνια επιθυμίες στην άρνηση, την πικρία και τις ενοχές.

Η Μπλάνσετ κι ο Ρόξμπουργκ έχουν ξαναπαίξει Τσέχωφ μαζί στην Νέα Υόρκη: το «Θείο Βάνια», ξανά σε διασκευή του Απτον.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα σε ποιο θέατρο θα στεγαστεί η παράσταση, αλλά οι πληροφορίες θέλουν «Το Δώρο» να είναι έτοιμο για πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2016.

Ανυπομονούμε!

Περισσότερη Κέιτ Μπλάνσετ: