Buzz

«Ολα για την Εύα»: Η Κέιτ Μπλάνσετ στα χνάρια της Μπέτι Ντέιβις

στα 10

To ρόλο της «Μαργκό Τσάνινγκ», που έκανε διάσημο η Μπέτι Ντέιβις, θα αναλάβει η Κέιτ Μπλάνσετ στη θεατρική διασκευή του «All About Eve» που ανεβαίνει την άνοιξη του 2018 στο West End του Λονδίνου.

«Ολα για την Εύα»: Η Κέιτ Μπλάνσετ στα χνάρια της Μπέτι Ντέιβις

Αν κάποια θα μπορέσει να ακολουθήσει, επάξια και τολμηρά, τα χνάρια της Μπέτι Ντέιβις, δεν είναι άλλη από την Κέιτ Μπλάνσετ. Η διπλά οσκαρική πρωταγωνίστρια, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε Τσέχοφ στις θεατρικές σκηνές από το Σίδνεϊ μέχρι το Μπρόντγουεϊ, τώρα αναλαμβάνει κάτι εξίσου προκλητικό.

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Βασίλισσα Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε... Μικρό Πρίγκιπα

All About Eve 607 2

Θα ερμηνεύσει τη ζηλόφθονη «Μαργκο Τσάνινγκ», το ρόλο που έκανε διάσημο η Μπέτι Ντέιβις στην ταινία του 1950 «Ολα για την Εύα» του Τζ. Μάνκιεβιτς. Η ταινία είχε φύγει με 6 Οσκαρ, κανένα όμως για τις δύο βασικές ηθοποιούς του, την Ντέιβις και την Αν Μπάξτερ. Κι όμως, 70 χρόνια μετά, η ερμηνεία της Ντέιβις διδάσκεται σε σχολές υποκριτικής - ως όφειλε. «Η Ντέιβις ερμηνεύει την Μάργκο Τσάνινγκ ως ένα τοξικό πλάσμα με σαρκοβόρο εγωισμό και δηλητηριώδη γλώσσα» είχαν γράψει οι κριτικές τότε. Και η Μπλάνσετ - ω τι θα μπορούσε να κάνει η Μπλάνσετ με έναν τέτοιο ρόλο!

Διαβάστε επίσης: Το Flix συναντά (συνομιλεί με & ερωτεύεται) την Κέιτ Μπλάνσετ!

Cate Blanchett 607 7

Η θεατρική παράσταση θα ανέβει στο West End του Λονδίνου (συγκεκριμμένο θέατρο ή ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί) την άνοιξη του 2018. Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο βραβευμένος με ΤΟΝΥ (για το «Κάτω από τη Γέφυρα» του Αρθουρ Μίλερ) θεατρικός σκηνοθέτης Ιβο βαν Χόβε.

Θα είναι μεγάλη επιστροφή για την Μπλάνσετ στα θεατρικά σανίδια του Λονδίνου, καθώς έχει να εμφανιστεί στο West End από το « Plenty» το 1999. Παλιότερα, είχε παίξει εκεί από «Θείο Βάνια», μέχρι «Hedda Gabler».

Ανυπομονούμε για περισσότερες λεπτομέρειες. Οπως για το ποια θα παίξει την Εύα.

Διαβάστε περισσότερα: