Buzz

Ο «Πόλεμος των Αστρων» δεν τελείωσε για την Κάρι Φίσερ

στα 10

Το όγδοο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων», το «The Last Jedi», έρχεται τον Δεκέμβριο και το ένατο δυο χρόνια αργότερα. Κι όπως όλα δείχνουν, φέρνουν μαζί τους λίγη ακόμα αυθεντική Πριγκίπισσα Λέια.

Ο «Πόλεμος των Αστρων» δεν τελείωσε για την Κάρι Φίσερ

Οταν η Κάρι Φίσερ έφυγε τον Δεκέμβριο του 2016, το σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων» έχασε την πιο ζεστή του ηρωίδα - ναι, και με την έννοια του hotness. Σ' αυτό, το νέο κύμα των επεισοδίων του «Star Wars», η Πριγκίπισσα Λέια είχε τη δική της θέση, συνδέοντας, μαζί με την υπόλοιπη φουρνιά των κλασικών ηθοποιών της saga, το παρελθόν με το μέλλον με μια ευθεία, ολοζώντανη γραμμή. Ετσι, η συζήτηση για το πώς θα διαμορφωθεί η ιστορία της όμορφης και καλής πριγκίπισσας ενός γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, κράτησε μήνες και κινήθηκε από την αλλαγή της ιστορίας, μέχρι την ψηφιοποίηση της Κάρι Φίσερ για τις ανάγκες των επόμενων ταινιών.

Διαβάστε ακόμη: Η Lucasfilm βάζει ένα τέλος στις φήμες ψηφιοποίησης της Κάρι Φίσερ

κάρι φίσερ star wars 607

Τώρα, είναι η οικογένεια της Κάρι Φίσερ που δίνει την οριστική απάντηση στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα ο θάνατός της για τη συνέχεια του «Πολέμου των Αστρων». Από τη μια πλευρά, τα γυρίσματα της Κάρι Φίσερ για το «Star Wars: The Last Jedi», το επεισόδιο 8 της κινηματογραφικής σειράς, είχαν ολοκληρωθεί κι έτσι η παρουσία της Πριγκίπισσας Λέια στην ταινία θα είναι πλήρης, αυθεντική και ακριβώς όπως προοριζόταν σεναριακά και σκηνοθετικά.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό που το να περιμένεις στη ουρά για να δεις το επόμενο «Star Wars» γίνεται ταινία

κάρι φίσερ star wars 607

Από την άλλη πλευρά, η Lucasfilm επιμένει ότι δεν θα ψηφιοποιήσει την Κάρι Φίσερ προκειμένου να εμφανίζεται και στο Επεισόδιο ΙΧ, το τελευταίο αυτής της τριλογίας, από σεβασμό στην ηθοποιό αλλά και στους fans. Αντίθετα, ο αδελφός της Κάρι Φίσερ, Τοντ και η κόρη της, ανακοίνωσαν μόλις ότι δίνουν στην Disney την άδεια να συμπεριλάβουν ηθοποιό και ηρωίδα στο Επεισόδιο ΙΧ, χρησιμοποιώντας κομμένες σκηνές από τα γυρίσματά της για το «The Last Jedi», χωρίς καμία επεξεργασία, παρά μόνο σεναριακή. Οπως δήλωσε ο Τοντ Φίσερ, «Πώς βγάζεις την Πριγκίπισσα Λέια από τον "Πόλεμο των Αστρων"; Η απάντηση είναι, δεν τη βγάζεις. Είναι τόσο αναπόσπαστο κομμάτι του μύθου κι η παρουσία της τώρα είναι, νομίζω, ακόμα πιο δυνατή από παλιά, σαν τον Obi Wan όταν τον κόβει το φωτόσπαθο και γίνεται πιο δυνατός. Νιώθω ότι αυτό συνέβη με την Κάρι. Η κληρονομιά της πρέπει να διατηρηθεί.» Αρα, νέοι ρόλοι και μετά θάνατο για την Κάρι Φίσερ, όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα του σύμπαντος.

Διαβάστε ακόμη: