Buzz

Χρειαζόμαστε όλη τη Δύναμη. Aντίο για πάντα Κάρι Φίσερ

στα 10

Το 2016 συνεχίζει να σκοτώνει όλους τους παιδικούς μας μύθους με σαδισμό. Aντίο Πριγκίπισσα Λέια.

Χρειαζόμαστε όλη τη Δύναμη. Aντίο για πάντα Κάρι Φίσερ

Δεν άντεξε τελικά η καρδιά της. Η Κάρι Φίσερ απεβίωσε πριν από λίγη ώρα στο UCLA Medical Center. Ηταν 60 χρονών.

Η Φίσερ (σεναριογράφος, παραγωγός, ηθοποιός και μυθική φιγούρα της Star Wars saga, ως «Princess Leia Organa») είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του UCLA από το αεροδρόμιο του Λος Αντζελες, καθώς υπέφερε από καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια της 11ωρης αεροπορικής πτήσης από το Λονδίνο την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Επιβάτες, αυτόπτες μάρτυρες, είχαν χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά της» την ώρα της πτήσης.

Η ηθοποιός βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του sitcom «Catastrophe» και για την προώθηση του βιβλίου της, «The Princess Diarist», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Διαβάστε αναλυτικά: Η Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης

Carrie 607

Σύμφωνα με μαρτυρίες του αδελφού της, Τοντ Φίσερ, και της μητέρας της, Ντέμπι Ρέινολντς, η Φίσερ είχε βγει από την εντατική και η κατάστασή της έμοιαζε να έχει σταθεροποιηθεί. Φαίνεται όμως ότι το 2016 είναι αποφασισμένο να μη δείξει τον παραμικρό οίκτο στους παιδικούς μας (κι όχι μόνο παιδικούς) μύθους.

Διαβάστε ακόμη: Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει την ερωτική της σχέση με τον Χάρισον Φορντ κατά τα γυρίσματα του πρώτου «Πολέμου των Αστρων»

Carrie Fisher 607 Η Κάρι Φίσερ με τον Χάρισον Φορντ, σε σκηνή από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Σάιμον Χολ, επιβεβαίωσε τον θάνατο της 60χρονης πρωταγωνίστριας με επίσημη δήλωση:

«Με πολύ μεγάλη θλίψη, η κόρη της Μπίλι Λορντ επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα Κάρι Φίσερ απεβίωσε σήμερα στις 9 παρά πέντε το πρωί. Την αγάπησε όλος ο κόσμος και θα μας λείψει πάρα πολύ. Εκ μέρους όλης της οικογένειας θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ζεστές σκέψεις και τις προσευχές σας τις τελευταίες μέρες...»

Δείτε εδώ την Κάρι Φϊσερ στην τελευταία της εμφάνιση ως Πριγκίπισσα Λέια στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» του 2015


Εκτός από τον «Πόλεμο των Αστρων», η Κάρι Φίσερ έπαιξε στο «Shampoo» του Γουόρεν Μπίτι (1975), στο «The Blues Brothers» του 1980, στο «Η Χάνα και οι Αδελφές της» του Γουντι Αλεν το 1986 και στο «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι» του 1989. Εγραψε το «Postcards from the Edge» που έγινε ταινία με την Σίρλεϊ ΜακΛέιν και τη Μέριλ Στριπ (στους ρόλους που βασίζονταν στην Ντέμπι Ρέινολντς και την ίδια της Φίσερ) και το θεατρικό «Wishful Drinking». Υπήρξε επίσης μια από τις σημαντικότερες «γιατρούς σεναρίων» στη βιομηχανία, με επιμέλεια από το «Hook» του Στίβεν Σπίλμπεργκ μέχρι το «Intolerable Cruelty» των αδελφών Κοέν και από το «Sister Act» μέχρι και τη δεύτερη τριλογία του «Πολέμου των Αστρων».

Δύναμη στην οικογένεια και στην ευρύτερη κινηματογραφική της οικογένεια. Το καυστικό της χιούμορ θα μας λείψει πιο πολύ από όλα.

«Δεν θέλω η ζωή μου να μιμηθεί την τέχνη. Θέλω η ζωή μου να είναι τέχνη.»

Carrie 607

Carrie 607

Carrie 607

Carrie 607

Carrie 607

Carrie 607

Carrie Fisher

Διαβάστε ακόμα:

carrie Fisher 607 3

Δείτε εδώ την οντισιόν της Κάρι Φίσερ για το ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια στον «Πόλεμο των Αστρων»: