Buzz

Το τελευταίο μεγάλο αστείο της Κάρι Φίσερ: οι στάχτες της τοποθετήθηκαν μέσα σε ένα τεράστιο Πρόζακ χάπι

στα 10

Το τελευταίο αντίο στην Ντέμπι Ρέινολντς και στην Κάρι Φίσερ έγινε όπως θα έπρεπε να γίνει. Με ένα τελευταίο μεγάλο αστείο.

Το τελευταίο μεγάλο αστείο της Κάρι Φίσερ: οι στάχτες της τοποθετήθηκαν μέσα σε ένα τεράστιο Πρόζακ χάπι

Σε μια κλειστή τελετή έγινε η κηδεία της Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου μετά από ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, και της Ντέμπι Ρέινολντς, που πέθανε μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της Κάρι, χτες Παρασκευή στο Μεμόριαλ Παρκ του Χόλιγουντ Χιλς. Λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή υπήρχαν πληροφορίες ότι η επιθυμία της Φίσερ ήταν να αποτεφρωθεί ενώ της Ρέινολντς ήταν να θαφτεί, σε αντίθεση με την επιθυμία της οικογένειάς της να θαφτούν η μια δίπλα στην άλλη.

Διαβάστε επίσης: Ντέμπι και Κάρι για πάντα μαζί: Τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Bright Lights»

carrie<em>fishers</em>urn

Ετσι, λίγες από τις στάχτες της Φίσερ ρίχτηκαν δίπλα στο φέρετρο της Ρέινολντς, ενώ οι υπόλοιπες τοποθετήθηκαν μέσα σε μια τεφροδόχο σε σχήμα χαπιού Πρόζακ, το τελευταίο μεγάλο αστείο της Φίσερ (ήταν γνωστό ότι η Φισερ πάλευε για καιρό με την κατάθλιψη και την διπολική διαταραχή). Την τεφροδόχο την κρατούσε ο αδερφός της Τοντ Φίσερ κατά την διάρκεια της τελετής.

Ο Τοντ μιλώντας στο Entertainment Weekly εξήγησε το λόγο της συγκεκριμένης τεφροδόχου: «το πιο αγαπημένο πράγμα της Κάρι ήταν ένα τεράστιο χάπι Πρόζακ που είχε αγοράσει πριν αρκετά χρόνια. Ηταν πολύ μεγάλο χάπι. Το αγαπούσε και το είχε σπίτι της, και η Μπίλι (η κόρη της, Μπίλι Λουρντ) κι εγώ θεωρήσαμε ότι εκεί έπρεπε να βάλουμε τις στάχτες της. Δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Η Κάρι θα το λάτρευε αυτό. Ηταν το πιο αγαπημένο πράγμα στον κόσμο γι’ αυτήν, και έτσι το αποφασίσαμε. Κι έτσι θα είναι μαζί, και θα είναι μαζί εδώ και στον Παράδεισο, και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό.»

Η οικογένεια της έκανε και μια πιο μικρή τελετή στο σπίτι τους την Πέμπτη όπου παραβρέθηκαν και πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Μέριλ Στριπ, η Τζέιμι Λι Κέρτις, ο Ριτσάρντ Ντρέιφους, η Μέγκ Ράιαν και η Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ ανακοίνωσαν πως αργότερα θέλουν να κάνουν και μια πιο μεγάλη, δημόσια, τελετή για τιμήσουν την μνήμη τους.

ντέμπι ρέινολντς κάρι φίσερ 607

Διαβάστε ακόμη