Buzz

«Back into space again, my second home». Μια τηλεοπτική συνέντευξη της Κάρι Φίσερ από το 1977

στα 10

Ο «Πόλεμος των Αστρων» είχε μόλις βγει στις αίθουσες και η Φίσερ είχε κλείσει τα 20 της χρόνια.

«Back into space again, my second home». Μια τηλεοπτική συνέντευξη της Κάρι Φίσερ από το 1977

Μύθος για του φαν της σειράς επιστημονικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας, για πάντα η Πριγκίπισσά Λέια στο μυαλό όσων ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, η Κάρι Φίσερ υπήρξε επίσης μια γυναίκα με πολλές πλευρές και μια ζωή, με κάμποσες απότομες στροφές.

Παιδί διάσημων γονιών, εξίσου διάσημη ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, πάλεψε με θάρρος τον εθισμό και τα ψυχολογικά της προβλήματα και δεν δίστασε να μιλήσει γι αυτά. Πίσω στις 4 Ιουνίου του 1977 όμως, η Κάρι Φίσερ ήταν ακόμη ένα κορίτσι 20 ετών που είχε μόλις πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία που έμελλε να γίνει μυθική.

Δείτε ακόμη: Χρειαζόμαστε όλη τη Δύναμη. Aντίο για πάντα Κάρι Φίσερ

Carrie 607

Ο «Πόλεμος των Αστρων» είχε βγει στις αίθουσες τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα και σε αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, δεν είχε μεταμορφωθεί ακόμη ακόμη στο φαινόμενο που ξέρουμε πλέον.

Ομως η πρωταγωνίστριά του μοιάζει να είναι από τότε μια δυναμική, αστεία, έξυπνη γυναίκα, δίνοντας ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν είναι ακριβώς συναρπαστικές και κάνοντας αυτή την συνέντευξη απολαυστική αποκλειστικά με την δική της «δύναμη».


Δείτε εδώ την οντισιόν της Κάρι Φίσερ για το ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια στον «Πόλεμο των Αστρων».

Διαβάστε ακόμη: