Buzz

Uh His Dudeness! Γιατί το έκανες αυτό Τζεφ Μπρίτζες;

στα 10

O Μεγάλος -The Dude- Λεμπόφσκι και η Κάρι Μπράντσοου μπαίνουν σ' ένα μπαρ. Ακούγεται σαν (κακόγουστο) ανέκδοτο, σωστά;

Uh His Dudeness! Γιατί το έκανες αυτό Τζεφ Μπρίτζες;

Αποκαλύφθηκε τελικά τι ήταν το "teaser" που ήθελε τον Τζεφ Μπρίτζες, με τη σήμα κατατεθέν μάλλινη ζακετούλα του Dude, να μας κλείνει συνωμοτικά το μάτι και, υπό τους ήχους του «The Man in Me» του Μπομπ Ντίλαν, να μας δίνει ραντεβού για τις αρχές Φεβρουαρίου.

Οι φανς του «Big Lebowski» ανά τον κόσμο έκαναν το βίντεο viral στα social media και ευχόντουσαν μία αναβίωση του μύθου - 21 χρόνια μετά την πρεμιέρα της cult ταινίας των αδελφών Κοέν. Θα έχουμε σίκουελ;

Διαβάστε κι αυτό: O Τζεφ Μπρίτζες θα ήθελε ένα σίκουελ στο «The Big Lebowski»

the dude 607

Περίπου στο ίδιο κλίμα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, φόρεσε ξανά τα 12ποντα της Κάρι Μπράντσοου από το «Sex and the City» και περπάτησε τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Τελικά και οι δύο ήρωες πήγαιναν στο ίδιο μέρος. Σ' ένα κυριλέ μπαρ όπου θα σοκάρουν γκαρσόνια και μπάρμεν, καθώς θα αρνηθούν να πιουν τα διάσημα ποτά τους (Cosmo για την Κάρι, White Russian για τον Dude) και θα προτιμήσουν μία Stella Artois.

Nαι, όλα αυτά στήθηκαν για μια διαφήμιση μπύρας. Ναι, για τα χρυσοπληρωμένα breaks του Super Bowl. Ναι, ΟΚ και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Carrie Bradshaw and The Dude 607

Εκτός του ότι, έτσι κι αλλιώς, κανείς δε θα έπρεπε να πιάνει το όνομα του Dude επί ματαίω, θα το είχαμε καταπιεί πιο εύκολα αν ο Τζεφ Μπρίτζες γύριζε μόνος του το διαφημιστικό του. Οσο και να αγαπάμε την Κάρι, δεν μπορεί (έτσι, υπερπαραγωγή, με καπέλο και παγέτα) να συνυπάρχει στο ίδιο μπαρ, στα ίδια στέκια, στο ίδιο σύμπαν με τον Μεγάλο Λεμπόφσκι. Οχι.

Δεν γίνεται να ακούσαμε το "the Dude abides" ως απάντηση στο αμήχανο χαχανητό της.

Πείτε μας σνομπ, αλλά πατήσαμε το play και νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με χιλιάδες έξαλλους φανς σ' ένα συλλογικό αναστεναγμό...

.

Διαβάστε περισσότερα: