Industry

O θερινός κινηματογράφος Κάρμεν παίζει ξανά, 15 χρόνια μετά

στα 10

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια κινηματογραφικής σιωπής, ο ιστορικός διατηρητέος θερινός Κινηματογράφος Κάρμεν ανοίγει ξανά τις πόρτες του, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, για να υποδεχτεί τους κατοίκους των Αμπελοκήπων και όχι μόνο.

Flix Team
O θερινός κινηματογράφος Κάρμεν παίζει ξανά, 15 χρόνια μετά
Η Μαρκίζα της Κάρμεν, πριν την ανακαίνιση

Ηταν το καλοκαίρι του 1961 όταν το Κάρμεν έδειξε τις πρώτες ταινίες του, και 58 χρόνια αργότερα, μετά από μια μεγάλη περίοδο απουσίας, επιστρέφει με την Weird Wave να έχει αναλάβει την ανακαίνιση και την διαχείριση της αίθουσας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη προσπάθειά της να δώσει ζωή σε κινηματογράφους όπως το Αστορ, η Ανδόρα και το επίσης θερινό, Στέλλα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την Weird Wave: «Βασικός στόχος της εταιρίας είναι να εμπλουτίζει την πολιτιστική ζωή και να ομορφαίνει τα βράδια των Αθηναίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ταινίες από τον κατάλογό της και όχι μόνο. Πρεμιέρες παρουσία καλλιτεχνών, παιδικές παραστάσεις, προσκλήσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν το κοινό».

Κάρμεν

Η αίθουσα θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και η διεύθυνσή της είναι Κουσιανόφσκι και Παπαδά 40 (από Κατεχάκη 37-39) Ελληνορώσων, προσβάσιμη από τη στάση μετρό Κατεχάκη.

Από την Πέμπτη λοιπόν και κάθε Πέμπτη, μπορείτε να βρίσκετε το προγραμμα και τις ώρες προβολών της αίθουσας εδώ.

Δείτε ακόμη: Το καλοκαίρι έρχεται όταν ανοίγουν τα πρώτα θερινά

Κάρμεν

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Σινέ Κάρμεν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.