Buzz

Βενετία 2018: Το τρέιλερ για το «Nuestro Tiempo» σηματοδοτεί την επιστροφή του Κάρλος Ρεϊγάδας

στα 10

Μία οικογένεια σε κρίση βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας ταινίας του Μεξικανού σκηνοθέτη, ο οποίος επιστρέφει πίσω από την κάμερα έπειτα από έξι χρόνια και διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Βενετία 2018: Το τρέιλερ για το «Nuestro Tiempo» σηματοδοτεί την επιστροφή του Κάρλος Ρεϊγάδας

Εξι ολόκληρα χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία του, το μυστηριώδες «Post Tenebras Lux», που του χάρισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών, ο Κάρλος Ρεϊγάδας επιστρέφει πίσω από την κάμερα με το «Nuestro Tiempo» («Our Time»), διεκδικώντας τώρα, και για πρώτη φορά, τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η καινούργια ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια που ζει στη μεξικανική επαρχία εκτρέφοντας ταύρους. Η Εσθερ είναι υπεύθυνη για τη διεύθυνση του ράντσου, ενώ ο σύζυγός της, Χουάν, ένας παγκοσμίου φήμης ποιητής, διαλέγει και μεγαλώνει τα ζώα. Οταν η Εσθερ γοητεύεται από έναν εκπαιδευτή αλόγων, το ζευγάρι παλεύει να ξεπεράσει τη συναισθηματική κρίση που τους απειλεί.

Διαβάστε ακόμη: Βενετία 2018: Αυτές είναι οι 21 ταινίες που διεκδικούν (με αξιώσεις) τον φετινό Χρυσό Λέοντα

Nuestro Tiempo 607

Nuestro Tiempo 607

Το φιλμ μοιάζει να αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, καθώς ο ίδιος ο Ρεϊγάδας και η πραγματική του σύζυγος, Νατάλια Λόπεζ, υποδύονται το ζευγάρι, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης τα παιδιά τους, Ρουτ και Ελεάζαρ Ρεϊγάδας.

Σχετικά με τη θεματική της ταινίας, ο Ρεϊγάδας αναφέρει: «Οταν αγαπάμε κάποιον, θέλουμε το καλό του/της πάνω από οτιδήποτε άλλο; Ή μονάχα στο βαθμό που μια τέτοια ανεπιφύλακτη πράξη γενναιοδωρίας δεν μας επηρεάζει τόσο πολύ; Εν συντομία: Είναι η αγάπη σχετική;». Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ρεϊγάδας θα έχει άπλετο χρόνο για να απαντήσει στο παραπάνω δύσκολο ερώτημα, καθώς το νέο φιλμ του –διάσημου για τις απαιτητικές δημιουργίες του– σκηνοθέτη διαρκεί 173 λεπτά.

Δείτε παρακάτω το αναμφίβολα ατμοσφαιρικό πρώτο τρέιλερ, καθώς και την εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας.


Διαβάστε ακόμη

Nuestro Tiempo 607