Buzz

Εσείς πόσες φορές αντέχετε να δείτε το «Captain Marvel»;

στα 10

Μάλλον δύσκολα θα ξεπεράσετε πάντως το ρεκόρ ενός Αμερικανού που είδε την ταινία 116 φορές στο σινεμά!

Εσείς πόσες φορές αντέχετε να δείτε το «Captain Marvel»;

Ο κόσμος των ρεκόρ Γκίνες είναι γεμάτος από ανόητα κατορθώματα, κινηματογραφικά και μη. Κι ένας άνδρας από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ μπήκε πρόσφατα στο πάνθεον με ένα ρεκόρ που αν μη τι άλλο πρέπει να έκανε τη Marvel να τρίβει τα χέρια της.

Κι αυτό γιατί ο Στιβ Ράπελ είδε το «Captain Marvel» 116 φορές στο σινεμά, ήδη αρκετές περισσότερες απ’ όσες θα χρειαζόταν για να κατακτήσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, το οποίο κατείχε προηγουμένως ένας συμπατριώτης του που είδε 103 φορές το «Avengers: Infinity War»: «Νομίζω πως είναι το πιο παρανοϊκό πράγμα, νόμιζα ότι ήταν αδύνατον. Δεν ήμουν καν σίγουρος γιατί επρόκειτο για ρεκόρ, αλλά έπειτα από λίγο σκέφτηκα “Μάλλον πρέπει να το κάνω”».

Διαβάστε ακόμη: Οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» δεν είναι το φινάλε της τρίτης φάσης του MCU σύμφωνα με τον Κέβιν Φιγκ

Captain Marvel record 607

Προφανώς ο κύριος Ράπελ διέθετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα και αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, και μολονότι –περιέργως– διαθέτει επίσης δουλειά, αυτό δεν τον εμπόδισε να αφοσιωθεί στο στόχο του, φτάνοντας να δει την ταινία ακόμα και επτά φορές μέσα στην ίδια μέρα: «Με τον χρόνο που χρειάζεται, έπρεπε να παίρνω άδεια από τη δουλειά, έκανα μεγάλα διαλείμματα για μεσημεριανό προκειμένου να χωρέσω μια ολόκληρη ταινία στο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Και μετά τα σαββατοκύριακα, όπου δεν έκανα άλλα πράγματα».

Κι αν αναρωτιέστε για το αν ο επίμονος σινεφίλ έχει σκοπό να επαναλάβει κάτι τέτοιο με το ακόμα πιο απαιτητικό, τρίωρης διάρκειας «Avengers: Endgame», η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, καθώς ο Ράπελ δεν έχει καν σκοπό να προσπαθήσει να διατηρήσει το ρεκόρ του «Captain Marvel» στην (μάλλον απίθανη) περίπτωση που κάποιος άλλος αποφασίσει να τον προκαλέσει: «Αν κάποιος θέλει να σπάσει αυτό το ρεκόρ, πραγματικά δεν θέλω να το ξανασπάσω. Γιατί υπήρξε στ’ αλήθεια δύσκολο. Ηταν μια συγκεκριμένη περίοδος χρόνου, αλλά δεν νομίζω ότι θα προσπαθήσω ξανά κάτι τέτοιο».

Την επόμενη φορά που θα πείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε χρόνο για να πάτε σινεμά, ίσως μπορείτε να σκεφτείτε το παράδειγμα του εν λόγω κυρίου και σίγουρα θα δείτε πως δύο ώρες δεν είναι τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα.

Διαβάστε ακόμη