Buzz

Κάννες 2019: «Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;» - τρέιλερ για το «Bacurau» του Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιου

στα 10

Η νέα ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

Κάννες 2019: «Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;» - τρέιλερ για το «Bacurau» του Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιου

Εχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις στο φεστιβαλικό κύκλωμα με το εξαιρετικό ντεμπούτο του, «Neighbouring Sounds» (2012), ο Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιου βρέθηκε στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών μόλις με τη δεύτερη ταινία του, «Aquarius» (2016).

Φέτος, ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης επιστρέφει για να διεκδικήσει ξανά τον Χρυσό Φοίνικα με το «Bacurau» και με συν-σκηνοθέτη τον συμπατριώτη του, Ζουλιάνο Ντορνέλες, περισσότερο γνωστό μέχρι σήμερα ως σκηνογράφο.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2019: «For Sama», η ζωή γεννιέται όταν πεθαίνει το Χαλέπι

Bacurau 607

Bacurau 607

Η ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη της Βραζιλίας, όπου ένας σκηνοθέτης φτάνει σ' ένα χωριό για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ, μόνο που, καθώς οι μέρες περνούν, ανακαλύπτει ότι οι ντόπιοι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται κι ότι κρύβουν επικίνδυνα μυστικά, καθώς ο πρόσφατος θάνατος της 94χρονης μητριάρχη Καρμελίτα μοιάζει να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τη μικρή κοινότητα και τους κατοίκους της.

Με την υπέροχη πρωταγωνίστρια του «Aquarius», Σόνια Μπράγκα, και πάλι σε βασικό ρόλο, το «Bacurau» κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών το πρώτο του τρέιλερ, το οποίο αναδίδει μια απροσδιόριστα απειλητική κι ακαταμάχητα μυστηριώδη ατμόσφαιρα.

Δείτε το παρακάτω.


Το 72ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 14 ως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Κάννες 2019 εδώ.

Bacurau 607