Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Ας (ξανα)μιλήσουμε για το στήθος της Σούζαν Σαράντον

στα 10

Για ακόμη μια φορά το στήθος της Σούζαν Σαράντον απασχολεί τα κοινωνικά δίκτυα. Χωρίς λόγο!

Κάννες 2017: Ας (ξανα)μιλήσουμε για το στήθος της Σούζαν Σαράντον

Δεν έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την ημέρα που τα social media θέλησαν να κάνουν trending topic το στήθος της Σούζαν Σαράντον.

Ηταν Φεβρουάριος του 2016, όταν η Σούζαν Σαράντον εμφανίστηκε στα Βραβεία του Σωματείου των Αμερικάνων Ηθοποιών με ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, κυρίως σεξιστικά και όχι ακριβώς με διακριτή κομψότητα.

susan surandon sag 607 1

Ενάμιση χρόνο μετά, το στήθος της Σούζαν Σαράντον βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, εξαιτίας ενός επίσης αποκαλυπτικού ντεκολτέ στην επίσημη έναρξη του 70ού Φεστιβάλ Καννών.

Ολοι αποφάσισαν να διαλέξουν πλευρά, είτε υπέρ είτε κατά της ηθοποιού και του μπούστου της, ανοίγοντας και πάλι μια τεράστια συζήτηση κατά πόσο ενοχλεί μια 70άρα που αποκαλύπτει το στήθος της και όχι μια 20άρα που δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στη φαντασία, περπατώντας με περισσή χάρη στο κόκκινο χαλί.

Εμείς πάντως αγαπάμε και τη μία και την άλλη!

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Οσα ενώνουν το φεμινισμό με το... στήθος της Εμα Γουάτσον

Susan Sarandon Boobs Cannes 2017

Susan Sarandon Boobs Cannes 2017

Susan Sarandon Boobs Cannes 2017

Susan Sarandon Boobs Cannes 2017

Για την ιστορία, την επόμενη ημέρα, στο κόκκινο χαλί της ταινίας «Χωρίς Αγάπη» του Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ, η Σούζαν Σαράντον φόρεσε ένα πουκάμισο που δεν αποκάλυπτε πολλά. Το 2016 είχε απαντήσει με χιούμορ και νόημα στις επιθέσεις που είχε δεχτεί για το στήθος της. Για την ώρα δεν έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση.

Περισσότερες «αποκαλύπτικές» εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του 70ού Φεστιβάλ Καννών:

Susan Sarandon Boobs Cannes 2017

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.