Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Η οικοδέσποινα Μόνικα Μπελούτσι είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί

στα 10

Οικοδέσποινα της τελετής έναρξης του 70ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφίζεται στα εμβληματικά ξενοδοχεία της Κρουαζέτ αποκαλύπτοντας την Μέριλιν που κρύβει μέσα της...

Κάννες 2017: Η οικοδέσποινα Μόνικα Μπελούτσι είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί

Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια κι αγαπημένη του Φεστιβάλ Καννών θα είναι αύριο και η οικοδέσποινά του. Στην επετειακή 70η τελετή έναρξης, η Μόνικα Μπελούτσι θα έχει χρέη παρουσιάστριας - εκείνη θα ανοίξει την αυλαία του φεστιβάλ, θα μας συστήσει την λαμπερή κριτική του επιτροπή, θα φέρει επί σκηνής τον Πρόεδρο, Πέδρο Αλμοδόβαρ, και τον καλλιτεχνικό διευθυντή προγράμματος, Τιερί Φρεμό, ο οποίος θα κυρήξει την επίσημη έναρξη των φετινών εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης: Οι 20 ταινίες που περιμένουμε να δούμε σαν τρελοί στο 70ό Φεστιβάλ Καννών

Πριν τα κάνει όμως όλα αυτά, η Μόνικα μας περίμενε στο αεροδρόμιο. Στο Palais. Στο λόμπι των ακριβών ξενοδοχείων της Κρουαζέτ. Το ειδικό συλλεκτικό τεύχος της Madame Figaro, που κυκλοφορεί μόνο στις Κάννες, την έχει εξώφυλλο και special shooting που υπογράφει η διάσημη φωτογράφος Ελεν φον Ανγουερθ και τη θέλει να ποζάρει ως άλλη Μέριλιν.

Η 53χρονη μελαχρινή καλλονή είναι έτσι κι αλλιώς αξία πλατινένια για το Φεστιβάλ Καννών - δε χρειαζόταν την αλλαγή για να το αποδείξει.

Το 2002 σόκαρε κοινό και κριτικούς εδώ στην Κρουαζέτ με το «Μη Αναστρέψιμος» του Γκασπάρ Νοέ, ενώ το 2006 επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής (με Πρόεδρο τον Γουόνγκ Καρ-βάι). Τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες ήταν στα «Θαύματα» («Les Merveilles») της Αλις Ρορβάχερ το 2014, το οποίο είχε κερδίσει και το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής.

Ανυπομονούμε να τη δούμε και στο «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μόνο μέρες (ουρλιαχτά).

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.

Monica Bellucci Cannes 607

Monica Bellucci Cannes 607 1

Monica Bellucci Cannes 607 3

Monica Bellucci Cannes 607 4

Monica Bellucci Cannes 607 5

Monica Bellucci Cannes 607 7

Monica Bellucci Cannes 607 6

Monica Bellucci Cannes 607 8

Διαβάστε και δείτε ακόμα: