Φεστιβάλ / Βραβεία

To 69o Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε. Το Flix (και ο Τζορτζ Κλούνεϊ) είναι ήδη εκεί!

στα 10

Από τις 11 μέχρι και τις 22 Μαΐου όλα στον πλανήτη σινεμά φωνάζουν Κάννες. Μαζί και το Flix που θα σας μεταφέρει καθημερινά όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες του 69ου Φεστιβάλ.

To 69o Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε. Το Flix (και ο Τζορτζ Κλούνεϊ) είναι ήδη εκεί!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Κρίστεν Στίουαρτ είναι ήδη στις Κάννες. Οπότε δεν έχει καμία σημασία να ασχοληθεί κανείς με τον βροχερό καιρό που προμηνύει καταιγίδες στο πρώτο μεγάλο κόκκινο χαλί του 69ου Φεστιβάλ Καννών για την πρεμιέρα του «Café Society» του Γούντι Αλεν σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 69ο Φεστιβάλ Καννών σαν να είστε εκεί, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

Το οποίο (κόκκινο χαλί) δεν έχει στρωθεί ακόμη καθώς - εκτός του ότι πρέπει να προστατευτεί από τη βροχή, βρίσκεται φετός, όπως και όλο το Φεστιβάλ αλλά και όλη η πόλη, υπό την εποπτεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης προκειμένου να υπάρξει η στοιχειώδης ασφάλεια για τα πλήθη του κόσμου που θα συρρεύσουν τις επόμενες ημέρες για να χαζέψουν έστω και λίγη από τη λάμψη των διάσημων καλεσμένων και λοιπών επισκεπτών της Κρουαζέτ.

Cannes 2016 Συννεφιασμένος ουρανός πάνω από την ηλιόλουστη αφίσα του Φεστιβάλ

Cannes 2016 General Στρώνοντας το πιο διάσημο κόκκινο χαλί στον κόσμο

Cannes 2016 Ολη η πόλη ντυμένη Φεστιβάλ

Cannes 2016 Ενισχυμένη η παρουσία ασφαλείας στο φετινό Φεστιβάλ

Cannes 2016 Από τους εσωτερικούς χώρους του Φεστιβάλ

Cannes 2016 Αστυνομικοί παντού στις Κάννες

Στις Κάννες φτάνουν - όσο γράφονται αυτές οι γραμμές - οι πρώτοι επίσημοι καλεσμένοι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν (βρίσκονται εδώ για την πρεμιέρα του «Money Monster» της Τζόντι Φόστερ στο οποίο παίζει ο Κλούνεϊ) να μένουν στο πολυτελές Hotel du Cap (εκτός Καννών), την Κρίστεν Στιούαρτ (πρωταγωνίστρια και στο «Café Society» του Γούντι Αλεν και στο «Personal Shopper» του Ολιβιέ Ασαγιάζ) να φτάνει στο δικό της ξενοδοχείο χωρίς τη συνοδεία κανένα bodyguard δημιουργώντας αίσθηση στα tabloids και μέλη της φετινής κριτικής να προετοιμάζονται για για τη δύσκολη αποστολή τους το επόμενο δεκαήμερο.

Και τα πάρτι ετοιμάζονται (και σε εσωτερικούς χώρους για να αποφύγουν το απρόβλεπτο της βροχής), η Chopard είναι έτοιμη να ντύσει όλες τις σταρ στο κόκκινο χαλί, οι φωτογράφοι έχουν πάρει θέση (με ομπρέλες) παντού στην Κρουαζέτ και το Flix βρίσκεται φυσικά εδώ για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες του μεγαλύτερου κινηματογραφικού Φεστιβάλ στον κόσμο.

Δείτε ακόμη: Κάννες 2016: Διαβάστε αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ

Cannes 2016 Κίρστεν Ντανστ, Βαλέρια Γκολίνο, Βανέσα Παραντί: οι τρεις υπέροχες κυρίες της φετινής κριτικής επιτροπής είναι ήδη στις Κάννες

Kristen Stewart Cannes 2016 Η Κρίστεν Στίουαρτ φτάνει στο αεροδρόμιο της Νίκαιας

Cannes 2016 O Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν φτάνουν στο Hotel du Cap

Cannes 2016 Η Τζέσικα Τσαστέιν φτάνει στο αεροδρόμιο της Νίκαιας

Vanessa Paradis Cannes 2016 Η Βανέσα Παραντί στο αεροδρόμιο της Νίκαιας

Δείτε εδώ δύο βίντεο με τις προετοιμασίες για την έναρξη του 69ου Φεστιβάλ Καννών:



Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 69ο Φεστιβάλ Καννών σαν να είστε εκεί, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς