Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2016: η Chopard θα αναγγείλει μια πρωτοποριακή συνεργασία

στα 10

Μια βραβευμένη με Oscar ηθοποιός θα λανσάρει την συλλογή High Jewellery με βιώσιμα σμαράγδια στην μεγάλη πρεμιέρα του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών!

Flix Team
Κάννες 2016: η Chopard θα αναγγείλει μια πρωτοποριακή συνεργασία

Οπως κάθε χρόνο από το 1998, η Chopard είναι και φέτος χορηγός του 69ου Φεστιβάλ Καννων και μαζί το σύμβολο της απαράμιλλης λάμψης του. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του Χρυσού Φοίνικα στα εργαστήριά του και στολίζοντας τις σταρ στο κόκκινο χαλί, ο ελβετικός οικος βραβεύει κάθε χρόνο επίσης τα νέα ταλέντα του σινεμά και οργανώνει βραδιές που έχουν γράψει τις δικές τους μυθικές σελίδες στην ιστορία του μεγαλύτερου κινηματογραφικού φεστιβάλ στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Φεστιβάλ Καννών χωρίς Chopard δε γίνεται!

Φέτος όμως, η Chopard είναι έτοιμη να αναγγείλει μία ακόμα πρωτοπορία: θα ανακοινώσει ένα νέο ορόσημο στο προγραμμά της «Journey to Sustainable Luxury» (μια πολιτική βιώσιμης και οικολογικής επιχειρηματικής ανάπτυξης όπου γίνεται σωστή εκμετάλλευση και διαχείριση των περιορισμένων πόρων του πλανήτη) κατά διάρκεια της λαμπερής πρεμιέρας του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών.

Gemfields emeralds Chopard 607

Ο οίκος πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών, θα λανσάρει επίσημα την νέα του συνεργασία με την Gemfields (τον μεγαλύτερο προμηθευτή στόν κόσμο πολύτιμων χρωματιστών λίθων προερχομένων από υπεύθυνες πηγές), στη διάρκεια ενός πριβέ γεύματος στις 14 Μαίου, με οικοδεσπότες την Καρολίν Σοφέλ και τους πρεσβευτές της Chopard, τον οσκαρικό πρωταγωνιστή Κόλιν Φερ και τη γυναίκα του Λίβι Φερθ.

Διαβάστε επίσης: Αν είναι Χρυσός Φοίνικας, ας είναι από τη Chopard!

Gemfields emeralds Chopard 607 2

Με την ευκαιρία αυτή, η Chopard θα αποκαλύψει μια νέα συλλογή κάψουλα με Green Carpet High Jewellery δημιουργίες μεσα στην συλλογή της Red Carpet Collection, παρουσιάζοντας τα απίστευτα σμαράγδια της Gemfields.

Τα νέα κομμάτια θα πρωτολανσαρισθούν από μία ηθοποιό πού έχει τιμηθεί μέ Οσκαρ (θα είναι η Τζούλιαν Μουρ, που συνήθως προτιμά Chopard στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί;), την Βραδιά Εναρξης του Φεστιβάλ.

Η Chopard θα δουλέψει με την Gemfields για να καθορίσουν ένα πρόγραμμα για νέα παγκόσμια πρότυπα οικολογικής εκμετάλλευσης και διαχείρισης πολύτιμων λίθων.

Το 69ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 11 ως τις 22 Μαΐου. Το Flix θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει εικόνες, σχόλια, παραλειπόμενα, νέα και κριτικές ταινιών, ώστε να μη χάσετε ούτε λεπτό!

Διαβάστε και δείτε ακόμη: