Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Chopard έφερε το λονδρέζικο Annabel's στις Κάννες

στα 10

O Καρλ-Φρίντριχ Σόιφελε, Πρόεδρος της Chopard, υποδέχτηκε χτες βράδυ το exclusive λονδρέζικο κλαμπ Annabel’s στις Κάννες με ξεχωριστούς καλεσμένους, από τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Κόλιν Φερθ, ως τον Μαντς Μίκελσεν.

Flix Team
Η Chopard έφερε το λονδρέζικο Annabel's στις Κάννες
Η Μαριόν Κοτιγιάρ με τον Κόλιν και τη Λίβια Φερθ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Οίκος Chopard και το διάσημο λονδρέζικο κλαμπ Annabel’s ήταν οι οικοδεσπότες σε μιά αποκλειστική βραδιά με πολύ βρετανική, «gentleman» ατμόσφαιρα στο Chopard Rooftop.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 69ο Φεστιβάλ Καννών σαν να είστε εκεί, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

cannes chopard annabels 607

Το 2015, το μυθικό πριβέ κλάμπ του Λονδίνου, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στις Κάννες μετά από πρόσκληση της Chopard. Φέτος, το Annabel’s και η Chopard ένωσαν και πάλι τους κόσμους τους για μια δεύτερη φορά, εξίσου επιτυχημένη. Αυτή η κομψή βραδιά έγινε στο Chopard Rooftop σε μιά ατμόσφαιρα exclusive και «ανδρική», παρουσία της Καρολίν και του Καρλ Φρίντριχ Σόιφελε, Προέδρων της Chopard και πολλών προσωπικοτήτων. Ανάμεσά τους ήταν η Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Μαντς Μίκελσεν, ο Κόλιν Φερθ με τη σύζυγό του, Λίβια, η Ιζαμπέλ Ιπέρ, ο Τζακ Γκίνες, η Πίξι Λοτ, ο Ντάγκρεϊ Σκοτ και πολλοί ακόμα σταρ.

cannes chopard annabels 607

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν σαμπάνια Boizel, κοκτέιλ Dewar's, Bacardi και Baron Otard, κοκτέιλ με την υπογραφή Annabel’s κι ένα cigar bar, χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής της DJ και μοντέλου από το Λονδίνο Μέρι Τσάρτερις. Ο διάσημος μάγος Νάιτζελ Μιντ διασκέδασε τους καλεσμένους με τα απίστευτα μαγικά του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πάρτι!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 69ο Φεστιβάλ Καννών σαν να είστε εκεί, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

cannes chopard annabels 607 Ο Μαντς Μίκελσεν με τον Καρλ-Φρίντριχ και την Κριστίν Σόιφελε

cannes chopard annabels 607 Καρολίν Σόιφελε

cannes chopard annabels 607 Μαριόν Κοτιγιάρ

cannes chopard annabels 607 Η Μαριόν Κοτιγιάρ με τον Καρλ-Φρίντριχ και την Κριστίν Σόιφελε

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

  • Κάννες 2016: Τα trending topics της #1ης μέρας / Ο Γούντι Αλεν και το «Café Society» γλύκαναν την πρώτη μέρα του 69ου Φεστιβάλ Καννών, ώσπου μια «χιουμοριστική» κατηγορία εναντίον του ως βιαστή άφησε πικρή γεύση στη βραδινή τελετή έναρξης.
  • Κάννες 2016: Τα trending topics της #2ης μέρας / H δεύτερη μέρα του 69ου Φεστιβάλ Καννών είχε σκάνδαλα, βόλτες στην παραλία, ελληνικό ενδιαφέρον και την ξυπόλητη Τζούλια Ρόμπερτς. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
  • Κάννες 2016: Τα trending topics της #3ης μέρας / Η τρίτη μέρα του φεστιβάλ μάς επιφύλλασε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες των τελευταίων χρόνων, το ντεμπούτο της κόρης του Τζόνι Ντεπ, τον πάντα μαχητικό Κεν Λόουτς κι έναν Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ σε οσκαρικό ρόλο.
  • Κάννες 2016: Τα trending topics της #4ης μέρας / Αυτή ήταν η μέρα που χτυπήθηκε από... ερωτικό πυρετό, απ' το πρωί («The Handmaiden») ως το βράδυ («American Honey»), με αρκετή παιδική διάθεση («The BFG» του Στίβεν Σπίλμπεργκ) στη μέση, για να ισορροπήσει!