Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2015: Ο Τακάσι Μίικε δίνει πόνο και ανεξέλεγχτο fun στο τρέιλερ του «Yakuza Apocalypse»

στα 10

Ετοιμος για την πρεμιέρα του «Yakuza Apocalypse» στο φετινό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες, ο Τακάσι Μίικε προσφέρει τις πρώτες εικόνες ενός ξέφρενου ασιατικού πιάτου που περιλαμβάνει μπουνιές, κλωτσιές και βαμπίρ!

Κάννες 2015: Ο Τακάσι Μίικε δίνει πόνο και ανεξέλεγχτο fun στο τρέιλερ του «Yakuza Apocalypse»

Ο Ακίρα θαυμάζει τον Γκένιο Καμιούρα, τον πιο ισχυρό γιακούζα που ενώ έχει γίνει στόχος φονικών επιθέσεων αρκετές φορές δεν έχει πεθάνει ποτέ, γι' αυτό και τον αποκαλούν «ανίκητο». Η είσοδος του Ακίρα στον κόσμο των γιακούζα δεν θα είναι εύκολη. Δεν μπορεί να κάνει τατουάζ γιατί το δέρμα του είναι ευαίσθητο, οι υπόλοιποι γιακούζα τον θεωρούν ηλίθιο και γενικά ο Ακίρα απογοητεύεται γιατί ανακαλύπτει πως τίποτα δεν είναι όπως τα έβλεπε στις αγαπημένες του ταινίες. Μέχρι τη στιγμή που ένας πληρωμένος δολοφόνος θα βάλει στόχο τον Καμιούρα, γνωρίζοντας ότι είναι... βαμπίρ!

Yakuza Apocalpyse 607

Γυρίζοντας τη μια ταινία πίσω από την άλλη - σκεφτείτε μόνο πώς από την τελευταία του φορά που βρέθηκε στο Διαγωνιστικό των Καννών το 2013 με το «Shield of Straw», έχει γυρίσει ακόμη τέσσερις ταινίες, ο Τακάσι Μίικε φτάνει στις φετινές Κάννες σε ειδική προβολή στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών με το «Yakuza Apocalypse», μια μάνγκα βαμπιρική φαντασμαγορία που προορίζεται ως η καλτιά του Φεστιβάλ, όπως σχεδόν κάθε ταινία του Ιάπωνα που φτάνει εκτός συνόρων της χώρας του.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2015: Το «Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών» δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Yakuza Apocalpyse 607

Επονομαζόμενο ήδη ως το πρώτο «γιακούζα φιλμ με βαμπίρ» το «Yakuza Apocalypse» διαθέτει πρωταγωνιστή σταρ, τον Γιαγιάν Ρούχιαν, γνωστό από τη σειρά των «The Raid» ταινιών, σχολιαρόπαιδα που διψάνε για αίμα, έναν τύπου λούτρινο πόκεμον-βάτραχο που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει μέσα στην ταινία, ανδρικά κορμιά γεμάτα τατουάζ και μπουνίδι που πάει σύννεφο.

Yakuza Apocalpyse 607

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «Yakuza Apocalypse» και πάρτε μάτι στο εξωφρενικό σύμπαν του Τακάσι Μίικε:


Περισσότερες Κάννες 2015: