Buzz

Το Canal+ βάζει το συν στις αφίσες του σινεμά

στα 10

Μια σειρά από αφίσες για ταινίες που θα προβληθούν τους επόμενους μήνες στο γαλλικό κανάλι, αποκτούν αφαιρετικά (ή καλύτερα προσθετικά) πόστερ.

Το  Canal+ βάζει το συν στις αφίσες του σινεμά

Το Canal+ κυκλοφόρησε μόλις μια σειρά από διαφορετικά πόστερ, για κινηματογραφικές ταινίες που θα προβάλει τους επόμενους μήνες στο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, το έκανε για να τιμήσει τον «μήνα του σινεμά» που είναι ο Μάιος στην Γαλλία, εξ αιτίας του φεστιβάλ των Καννών, πόσο μάλλον αφού αρκετές από τις ταινίες που έχει προγραμματίσει προβλήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι ακριβώς σε αυτό το φεστιβάλ.

Παίζοντας δημιουργικά με το λογότυπο του καναλιού, το χρήση του «συν» όλες οι αφίσες βρίσκουν τον τρόπο να συμβολίσουν την ταινία την οποία διαφημίζουν, με την χρήση του συγκεκριμένου αριθμητικού συμβόλου, σε μερικές απρόβλεπτες εφαρμογές.

Τα πόστερ που σχεδιάστηκαν από το δημιουργικό γραφείο BETC του Παρισιού είναι αναμφίβολα έξυπνα και πετυχημένα και θα στολίσουν το Παρίσι τους επόμενους μήνες, αλλά και τις Κάννες στην διάρκεια του φεστιβάλ.

Δείτε τα όλα πιο κάτω.

2

2

2

2

2

2

2

2

2

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου.