Buzz

H Κρίστεν Στιούαρτ στο Γκουαντάναμο: Πρώτο τρέιλερ για το «Camp X-Ray»

στα 10

H Κρίστεν Στιούαρτ έχει πάρει την μετά - Twilight καριέρα της τόσο σοβαρά όσο στο τρέιλερ του «Camp X-Ray» που τη βρίσκει στο Γκουαντάναμο σε έναν αναπάντεχο ρόλο.

H Κρίστεν Στιούαρτ στο Γκουαντάναμο: Πρώτο τρέιλερ για το «Camp X-Ray»

Φύλακας στο Γκουαντάναμο, μια νεαρή κοπέλα θα αναπτύξει μια σχέση με έναν φυλακισμένο και παρόλες τις νουθεσίες των ανωτέρων της να μην τον αφήσει να «μπει στο μυαλό» της, η σχέση τους θα την κάνει να αναθεωρήσει τα περισσότερα πράγματα που πίστευε για τη ζωή, τις ανθρώπινες σχέσεις και την ίδια της τη χώρα.

Ναι, το «Camp X-Ray» του Πίτερ Σάτλερ είναι τόσο μελοδραματικό όσο ακούγεται κι ας εκτυλίσσεται με φόντο την αποτρόπαια φυλακής υψίστης ασφαλείας στο Γκουαντάναμο. Οι κριτικές για την ταινία από το Φεστιβάλ του Σάντανς όπου έκανε την πρεμιέρα της δεν την αποθέωσαν, αλλά φρόντισαν να επισημάνουν την προσπάθεια της Στιούαρτ να αποτινάξει από πάνω της για πάντα το ρόλο της Μπέλα στο «Twilight Saga» και τον θεωρητικά ανοιχτό δρόμο της για τα Οσκαρ - αν επιβεβαιωθεί η πρακτική της Ακαδημίας να τιμά τα νεαρά κορίτσια της βιομηχανίας που κάνουν «επικίνδυνη» στροφή προς το σοβαρό σινεμά.

Σε κάθε περίπτωση η Στιούαρτ, μετά και από τη συμμετοχή της στο «Sils Maria» του Ολιβιέ Ασαγιάς δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα, αφού μεταμορφώνεται αργά αλλά σταθερά στο αγαπημένο it girl του art house, κάνοντας τη μια έξυπνη κίνηση πίσω από την άλλη.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Camp X-Ray»:


Διαβάστε ακόμη: