Buzz

Οταν το «Call me by your Name», συνάντησε το «Monsters University»

στα 10

Eπειδή μπορούσε, κάποιος έκανε ένα βίντεο με τον ήχο του τρέιλερ από την μια ταινία και εικόνες από την άλλη.

Οταν το «Call me by your Name», συνάντησε το «Monsters University»

Η ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο είναι η ιστορία μιας απρόσμενης φιλίας που μεταμορφώνεται σε ένα παθιασμένο ρομάντζο. Το «Monsters University» είναι η ιστορία μιας απρόσμενης φιλίας ανάμεσα σε δυο τέρατα, σε μια ταινία για παιδιά.

Αλλά σε ένα σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων η ιστορία του Μάικ και του Σάλι θα μπορούσε να είναι εξίσου τρυφερή και συγκλονιστική όσο του Ελιο και του Ολιβερ, όπως δείχνει αυτό το τρέιλερ που έκανε ο Μάικ Χέλερ, σεναριογράφος της παιδικής σειράς του Cartoon Network «We Are Bears».

Δείτε ακόμη: Το «Call me By Your Name» είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς για τους κριτικούς του Λος Αντζελες

Και ναι, μπορεί το τρέιλερ να έγινε «χάριν αστειότητας», αλλά αν αποδεικνύει κάτι είναι πως η μαγεία της ταινίας του Γκουαντανίνο παραμένει ζωντανή ακόμη και μόνο με τον ήχο. Ακόμη κι αν πρωταγωνιστούν στο τρέιλερ της δυο (ολόγλυκα ας το παραδεχτούμε), τέρατα.


Δείτε εδώ ξανά, το κανονικό τρείλερ της ταινίας


Δείτε ακόμη:

Ο Γκουαντανίνο θέλει να κάνει σίκουελ του «Call Me by Your Name». Εμείς, πάλι, όχι τόσο...Ο Αρμι Χάμερ παραλίγο να απορρίψει τον ρόλο του στο «Call Me by Your Name»Το πρώτο τρέιλερ για το «Call Me by Your Name» είναι ένα κομψοτέχνημα ρομαντικής προσμονής