Buzz

Το πρώτο τρέιλερ για το «Call Me by Your Name» είναι ένα κομψοτέχνημα ρομαντικής προσμονής

στα 10

Η νέα ταινία του Ιταλού Λούκα Γκουαντανίνο έρχεται κουβαλώντας διθυραμβικές κριτικές από τη μέχρι τώρα φεστιβαλική της πορεία.

Το πρώτο τρέιλερ για το «Call Me by Your Name» είναι ένα κομψοτέχνημα ρομαντικής προσμονής

Εχοντας ήδη δημιουργήσει ηχηρό buzz στα Φεστιβάλ του Σάντανς και του Βερολίνου όπου πρωτοπροβλήθηκε, αλλά και έντονες οσκαρικές προσδοκίες, το «Call Me by Your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο αποκαλύπτει τώρα με το πρώτο του τρέιλερ ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο.

Μετά το εξαιρετικό «Είμαι ο Ερωτας» και το άνισο «Κάτω από τον Ηλιο», και λίγο πριν εξαπολύσει τον τρόμο με το πολυσυζητημένο ριμέικ της «Suspiria», ο Ιταλός σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο εγκαταλείπει προσωρινά τη μούσα του, Τίλντα Σουίντον, αλλά μοιάζει να βρίσκει την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στο πάθος, τα αληθινά συναισθήματα και την αισθητική επιδειξιομανία, χωρίς να εγκαταλείπει τις εμμονές του για τον υπόγειο ερωτισμό και τα μυστήρια της ανθρώπινης καρδιάς.

Διαβάστε ακόμη: Ο Λούκα Γκουαντανίνο και η Φελίσιτι Τζόουνς θα ζωντανέψουν στο σινεμά τη «Λίμνη των Κύκνων»

Call Me by Your Name 607

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αντρέ Ασιμάν, το φιλμ εκτυλίσσεται το 1983 και εξιστορεί τη σύντομη ερωτική σχέση ανάμεσα στον 17χρονο γιο ενός ζευγαριού Αμερικανών ακαδημαϊκών και στον 24χρονο βοηθό του πατέρα του, που έρχεται για μερικές εβδομάδες στη βίλα τους στην Ιταλία για να τον βοηθήσει στην εργασία του. Ο νεαρός Ελιο, ακόμη κι αν περνά το καλοκαίρι ξένοιαστος φλερτάροντας με τη φίλη του και νιώθει αρχικά μάλλον εχθρικά απέναντι στον καινούργιο τους επισκέπτη, σύντομα θα ανακαλύψει το ξύπνημα συναισθημάτων που μοιάζει να μην άφηνε να φανερωθούν και η έλξη του για τον Ολιβερ θα τον οδηγήσει να τον κατακτήσει.

Με μια τρυφερή ερωτική ιστορία στην καρδιά του, που έκανε τους κριτικούς να μιλούν για ένα «queer αριστούργημα» αλλά και για «κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό ρομάντζο», σενάριο δια χειρός Τζέιμς Αϊβορι, πρωτότυπα τραγούδια από τον Σούφιαν Στίβενς και φόντο τη νωχελική ομορφιά της ιταλικής επαρχίας, το «Call Me by Your Name» έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε μια από τις μεγάλες arthouse επιτυχίες της ερχόμενης σεζόν.

call me by your name 607

Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν οι Τιμοτέ Σαλαμέ και Αρμι Χάμερ, ενώ δίπλα τους βρίσκουμε ακόμη τους Μάικλ Στούλμπαργκ, Αμίρα Κασάρ και Εσθέρ Γκαρέλ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις βρετανικές και αμερικανικές αίθουσες μέσα στο προσεχές φθινόπωρο, κι ελπίζουμε να μην περάσει πολύς καιρός μέχρι να την απολαύσουμε κι εμείς στα μέρη μας. Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να δείτε το υπέροχο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Call Me by Your Name poster 607